Υφάσματα Hypalon Neopren

Ύφασμα υψηλής αντοχής ανθεκτικό στη γήρανση, την υπεριώδη ακτινοβολία, τις υψηλές θερμοκρασίες και τις μηχανικές καταπονήσεις.
Χρησιμοποιείται κυρίως για κατασκευές φουσκωτών σκαφών, εύκαμπτων δεξαμενών, ειδών σπορ, life raft κ.λπ.
Το ύφασμα αποτελείται από ένα εσωτερικό, πλέγμα ισχυρών κλωστών (1100 ή 1670 dtex) επικαλυμμένο εξωτερικά από ένα ελαστικό υλικό το HYPALON και εσωτερικά το NEOPRENE. Το πλέγμα προσφέρει τη μηχανική αντοχή στο ύφασμα (σχίσιμο, στρέβλωση).
Το σημαντικότερο μεταξύ όλων το οποίο και καθορίζει την υψηλή ποιότητα είναι το HYPALON, το οποίο αποτελεί την εξωτερική επίστρωση του υφάσματος η οποία προσφέρει το λαμπερό χρώμα, την αντοχή στη γήρανση, την υπεριώδη ακτινοβολία, τις υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες, την υγρασία, το αλάτι καθώς και την αντοχή σε χημικό περιβάλλον.
Το NEOPRENE χρησιμοποιείται εσωτερικώς για την καλή πρόσφυση του υφάσματος, την αντοχή στην ατμοσφαιρική πίεση και την καλή αφομοίωση της κόλλας κατά την κατασκευή.

Το HYPALON σαν υλικό είναι ελαφρύτερο από το NEOPRENE

Οι κυριότερες κατασκευάστριες εταιρίες παγκοσμίως είναι η PENNEL FLIPPO (ORCA) και η NOVURANIA οι οποίες είναι οι μοναδικές που ασχολούνται αυστηρώς με την παραγωγή τέτοιων υφασμάτων.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

HYPALON NEOPRENE ORCA 820

Κατάλληλο για βοηθητικές μόνο χρήσεις ή εσωτερική σφράγιση μπαλονιών. Ενδείκνυται για επιμέρους κατασκευές και επισκευές. Δεν προτείνεται για κατασκευή σκάφους.   Τεχνικά Χαρακτηριστικά Στοιχεία Χρώμα - ..

86,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 69,35€

HYPALON NEOPRENE ORCA 828

Κατάλληλο για κάθε είδους κατασκευή μικρού ή μεγάλου σκάφους. Ιδανικό για πάσης φύσεως επισκευές - μπαλώματα.   Τεχνικά Χαρακτηριστικά Στοιχεία Χρώμα Μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων Πλέξη 1100 dt..

98,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 79,03€

HYPALON NEOPRENE ORCA 866

Χοντρότερο και βαρύτερο από το 828. Ανθεκτικό στη σκληρή χρήση και τις καταπονήσεις. Κατάλληλο για κατασκευή μεγάλων κυρίως φουσκωτών από 6 μέτρα και άνω. Για κάθε απαιτητική χρήση υψηλών προδιαγραφών.   Τεχνικά Χαρακτηρισ..

118,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 95,16€

HYPALON NEOPRENE NOVURANIA 1100

Κατάλληλο για όλες σχεδόν τις κατασκευές από μικρά έως και μεγάλα φουσκωτά. Ιδανικό για πάσης φύσεως επισκευές - μπαλώματα. Πλεονεκτήματα : Διπλή εξωτερική στρώση Hypalon για καλύτερη αντοχή στη UV ακτινοβολία και γενικά τις αντίξοες συνθήκες..

0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€

HYPALON NEOPRENE NOVURANIA 1670

Χοντρότερο και βαρύτερο από το 1100 - αρκετά πιο ανθεκτικό. Ενδείκνυται για σκληρή χρήση με αντοχή στις καταπονήσεις. Κατάλληλο για κατασκευή μεγάλων κυρίως φουσκωτών από 6 μέτρα και άνω. Για κάθε απαιτητική χρήση υψηλών προδιαγραφών. Πλε..

0,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€