Κόλλες Φουσκωτών Σκαφών

Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε όλες τις κόλλες οι οποίες ενδείκνυνται για το κόλλημα υφασμάτων.
Βασική προϋπόθεση για την σωστή επιλογή είναι να γνωρίζετε τον τύπο του υφάσματος το οποίο πρόκειται να κολλήσετε.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

ΚΟΛΛΑ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ CM-233

Κόλλα ψυχρής κόλλησης. Για συγκόλληση υφασμάτων από Hypalon Neoprene και αξεσουάρ από EPDM ή λάστιχο. Δεν απαιτείται θέρμανση κατά την εφαρμογή. Στεγνώνει με την προσθήκη του καταλύτη Carmydur ή Desmodur σε αναλογία 5-8% . Για άριστη συγκ..

ΚΟΛΛΑ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ FRABO NEOVULK

Ισχυρή κόλλα ψυχρής κόλλησης επαγγελματικής χρήσης. Ταχύτερου στεγνώματος από την CM-233 . Για ισχυρές συγκολλήσεις υλικών όπως Hypalon-Neoprene καθώς και αξεσουάρ από EPDM ή λάστιχο. Δεν απαιτείται θέρμανση κατά την εφαρμογή. Για άριστη ..

ΚΟΛΛΑ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ BLACK WITCH

Κόλλα ψυχρής κόλλησης ενός συστατικού-ταχείας πήξεως (2 ώρες). Ιδανική για γρήγορες επιδιορθώσεις σε υφάσματα και αξεσουάρ από Hypalon Neoprene. Δεν απαιτείται προσθήκη καταλύτη για το στέγνωμα της. Μπορεί να σφραγίσει πολύ μικρές διαμπερε..

ΚΟΛΛΑ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ CM-888

Κόλλα θερμής κόλλησης. Για ισχυρή συγκόλληση υφασμάτων και άλλων εξαρτημάτων από PVC. Στεγνώνει με την προσθήκη του ειδικού καταλύτη Carmydur ή Desmodur σε αναλογία 5-8%. Οδηγίες Χρήσεως : Αφού περάσετε 1 χέρι κόλλας και στις δύο..

ΚΟΛΛΑ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ FRABO SUPERPIVIGUM

Ισχυρή κόλλα θερμής κόλλησης – ταχείας πήξεως- για επαγγελματική χρήση. Κατάλληλη για συγκολλήσεις υφασμάτων και αξεσουάρ φουσκωτών από PVC. Χρησιμοποιείται πάντα σε πρόσμειξη με τον ειδικό καταλύτη Carmydur ή Desmodur και σε αναλογία 5-8%. ..

ΑΣΤΑΡΙ FRABOCLOR

Ειδικό Primer ενός συστατικού για την άριστη συγκόλληση μεταξύ Hypalon Neoprene και PVC. Με την χρήση του Fraboclor δεν απαιτείται η χρήση 2 διαφορετικών κολλών. Οδηγίες Χρήσης: Αφού αγριέψετε καλά και τις 2 επιφάνειες καλύπτετε την..

ΚΟΛΛΑ ΦΟΥΣΚΩΤΩΝ AQUASURE

Πανίσχυρη κόλλα ενός συστατικού σε μικρή συσκευασία. Για συγκόλληση υφασμάτων ή αξεσουάρ από Hypalon Neoprene αλλά και PVC. Στεγνώνει πλήρως χωρίς τη χρήση καταλύτη. Κατάλληλη και για επιδιoρθώσεις στολών κατάδυσης. Μπορεί να σφραγίσει μι..

ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ DESMODUR RC

Καταλύτης για όλες τις κόλλες (CM-233, ΚM-82, CM-888, FRABO). Προστίθεται πάντα σε αναλογία 5-8% στην κόλλα. Συσκευασία: 40 gr και 800 gr ..

ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ DESMODUR RFE

Καταλύτης της Bayer για όλες τις κόλλες (CM-233, CM-82, CM-888, FRABO). Παρέχει εξαιρετική ποιότητα κόλλησης και ταχύτερο στέγνωμα από τον CARMYDUR. Προστίθεται πάντα σε αναλογία 5-8% στην κόλλα. Συσκευασία: 750 gr ..