Καθαριστικά Συντηρητικά Μπαλονιών

Το πιο ‘’ζωντανό’’ και το πιο ευαίσθητο σημείο πάνω στο φουσκωτό σκάφος είναι τα μπαλόνια του. Για να τα καθαρίσετε με ασφάλεια, να τα συντηρήσετε, να διατηρήσετε την υπέροχη λάμψη των χρωμάτων τους και να τα κάνετε ακόμη πιο ανθεκτικά στις διάφορες καταπονήσεις (γδάρσιμο, καυσαέρια, UV ακτινοβολία κ.τ.λ.) μην ξεχνάτε ποτέ την απλή περιοδική συντήρησή τους.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

EUROMECI FORTE

Πανίσχυρο υγρό καθαριστικό / διαβρωτικό ισχυρών λεκέδων για όλες σχεδόν τις επιφάνειες. Κατάλληλο για: πολυεστερικές επιφάνειες, αλουμίνια, φουσκωτά, προστατευτικά μπαλόνια, καθίσματα, πανιά και βαμμένες επιφάνειες. Οδηγίες χρήσης: Ψεκάστ..

EUROMECI GOMMONET

Καθαριστικό για κάθε τύπο υφάσματος (Η/Ν,PVC) φουσκωτών σκαφών. Αφαιρεί λεκέδες και στίγματα ενώ σέβεται την επιφάνεια του μπαλονιού. Οδηγίες χρήσης: Ψεκάστε την επιφάνεια και σκουπίστε με νωπό σφουγγάρι. Αν χρειάζεται αφήστε λίγα λεπτά..

EUROMECI MUFFA NET

Αφαιρεί την μούχλα και τους λεκέδες οι οποίοι εισχωρούν στο ύφασμα των φουσκωτών. Εξουδετερώνει επίσης επίμονους λεκέδες από επιφάνειες όπως Fiberglass, λάστιχο, συνθετικό δέρμα κτλ. Οδηγίες χρήσης: Ψεκάστε την λεκιασμένη περιοχή, περιμέν..

EUROMECI GOMMOSTRIP

Πολύ ισχυρό καθαριστικό μπαλονιών φουσκωτού. Αφαιρεί έντονους λεκέδες, ρύπους και στίγματα τα οποία επιμένουν. Ανοικοδομεί τον κατεστραμμένο ιστό του εξωτερικού φλοιού του υφάσματος. Ανανεώνει, καθαρίζει και αποκαθιστά το αρχικό χρώμα των κ..

EUROMECI GOMMOWAX

Προστατευτικό υγρό κερί υψηλής ποιότητας για κάθε τύπο φουσκωτού. Διατηρεί το ύφασμα μαλακό. Προστατεύει από τα καιρικά φαινόμενα. Αποκαθιστά την αρχική λάμψη του γερασμένου ελαστικού. Οδηγίες χρήσης: Ψεκάστε απευθείας στο καθαρό και ..

EUROMECI GUMMED

Eιδικό υγρό για την προστασία φουσκωτών σκαφών & υφασμάτων. Διατηρεί τα μπαλόνια μαλακά, εμποδίζει τα σκασίματα και προστατεύει. Δεν περιέχει σιλικόνη - έτσι αποτρέπει τα προβλήματα μελλοντικών επιδιορθώσεων. Οδηγίες χρήσης: Ψεκάστε απε..