Πολυεστερικοί Στόκοι

Οι πολυεστερικοί στόκοι είναι στόκοι κατάλληλοι για επισκευές σε σκάφη αλλά και σε άλλες περιπτώσεις πολυεστερικών κατασκευών ή επισκευών.
Η χρήση τους πρέπει να αποφεύγεται σε περιοχές του σκάφους οι οποίες βρίσκονται κάτω από την ίσαλο γραμμή διότι δεν έχουν την υψηλότερη στεγανότητα συγκριτικά με κάποιον εποξικό στόκο και έτσι μπορεί να προσβληθούν μελλοντικά από όσμωση.
Μόνο στην περίπτωση όπου πρόκειται να επικαλυφθούν με κάποιο αντικείμενο ή εποξικό χρώμα μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε στα ύφαλα.
Κύρια χαρακτηριστικά τους είναι.
  • Απλώνονται πολύ εύκολα.
  • Στεγνώνουν πολύ γρήγορα συγκριτικά με τους εποξικούς.
  • Τρίβονται πολύ εύκολα.
  • Είναι αρκετά οικονομικοί.
Για αναλυτικές οδηγίες χρήσης και χαρακτηριστικά του κάθε στόκου ανατρέξτε στις οδηγίες του εκάστοτε προϊόντος ή συμβουλευτείτε απευθείας το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

PRIMER SPRAY 401

Primer 2 συστατικών για χρήση σε επιφάνειες από ατσάλι, γαλβανισμένο μέταλλο και αλουμίνιο. Αναμιγνύεται αυτομάτως με τον καταλύτη του εντός του δοχείου κατά τη χρήση. Έχει άριστη πρόσφυση επάνω στις επιφάνειες. Είναι ανθεκτικό στους διαλύτ..

ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΟΣ ΣΤΟΚΟΣ AEROSOL SPRAY 670

Πολυεστερικός στόκος με βάση ακόρεστες πολυεστερικές ρητίνες και την νέα προηγμένη σύνθεση με μικρόκοκκους και αδρανή, τεχνολογίας Micro-Fine. Eύχρηστος στόκος σε σπρέι για την τελειοποίηση μικρών ανωμαλιών και αμυχών σε τριμμένες επιφάνειες. ..

ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΟΣ ΣΤΟΚΟΣ FIBERGLASS 503

Πολυεστερικός στόκος από ακόρεστες πολυεστερικές ρητίνες και λεπτές ίνες γυαλιού. Xρησιμοποιείται για την επιπεδοποίηση και γέμισμα βαθιών ατελειών. Eξαιτίας της άριστης συγκράτησης λόγω των ινών που περιέχει, προτιμάται για την επανοικοδόμη..

ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΟΣ ΣΤΟΚΟΣ FINE 502

Πολυεστερικός στόκος με βάση ακόρεστες πολυεστερικές ρητίνες και την νέα προηγμένη σύνθεση με μικρόκοκκους και αδρανή, τεχνολογίας Micro-Fine. Χρησιμοποιείται για τη διόρθωση μικρών και μεσαίων ατελειών όπως ανομοιομορφίες της επιφάνειας, πόρο..

ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΟΣ ΣΤΟΚΟΣ K

Λευκός στόκος από πολυεστερική ρητίνη και ειδικά fillers (σκόνες). Ιδανικός για γέμισμα και φινίρισμα μεγάλων επιφανειών μετά από πλαστικοποίηση καθώς και διάφορες μικροεπισκευές. Απλώνεται και τρίβεται εύκολα χωρίς να αφήνει πόρους. Έχει ..

ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΟΣ ΣΤΟΚΟΣ SUPER LIGHT 506

Πολυεστερικός στόκος με βάση τον πολυεστέρα σε συνδυασμό με ειδικά fillers (αδρανή) πολύ χαμηλού ειδικού βάρους. Κατάλληλος για το γέμισμα και επιδιόρθωση επιφανειών όπου απαιτείται ένα πολύ καλό φινίρισμα - γρήγορο γέμισμα αλλά το κυριότερο....

ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΟΣ ΣΤΟΚΟΣ SUPER SOFT 505

Πολυεστερικός στόκος με βάση τις ακόρεστες πολυεστερικές ρητίνες. Από ειδικά fillers τεχνολογίας micro-fine χάρη στα οποία επιτυγχάνεται τέλειο άπλωμα - τέλειο φινίρισμα. Χρησιμοποιείται κυρίως για την επιδιόρθωση λεπτομερειών αλλά και την τ..

ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΟΣ ΣΤΟΚΟΣ THICK LAYER FILLER SPRAY 604

Primer 2 συστατικών για χρήση σε επιφάνειες από ατσάλι, γαλβανισμένο μέταλλο και αλουμίνιο. Eύχρηστος στόκος σε σπρέι για την τελειοποίηση μικρών ανωμαλιών και αμυχών σε τριμμένες επιφάνειες. Πολύ καλή συμπεριφορά στο γέμισμα και στην επικάλυ..

ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΟΣ ΣΤΟΚΟΣ UNIVERSAL 501

Πολυεστερικός στόκος με βάση τον πολυεστέρα μεσαίας υφής. Χρησιμοποιείται ως γεμιστικό υλικό σε επιδιορθώσεις επιφανειών Άριστη πρόσφυση στις πιο πολλές επιφάνειες όπως πολυεστέρας, ξύλο, μέταλλο κ.α. Δεν αφήνει πόρους Δεν στομώνει τα γυ..

ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΟΣ ΣΤΟΚΟΣ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ 407

Υψηλής ποιότητας πολυεστερικό/πολυουρεθανικό ''σουλφασερ''. Χρησιμοποιείται για την τελειοποίηση καθώς και το γέμισμα επιφανειών πριν την τελική βαφή. Καλύπτει πόρους, αμυχές και ατέλειες με ένα πέρασμα. Κατάλληλο για εφαρμογή σε χάλυβα/ατ..

STUCCO 32

Αλκιδικός στόκος 1 συστατικού. Εξαιρετικής συγκόλλησης και ελαστικότητας. Ιδανικός για στοκάρισμα σε ξύλο και μέταλλο. Στεγνώνει γρήγορα, τρίβεται πολύ εύκολα και προσφέρει εξαιρετικά λεία επιφάνεια έτοιμη για βάψιμο. Χρόνος χρήσης ετο..