Εποξικοί Στόκοι

Για την επιδιόρθωση και προετοιμασία επιφανειών σε ένα σκάφος προτιμάτε κυρίως εποξικούς στόκους. Ιδίως όταν πρόκειται για σημεία κάτω από την ίσαλο γραμμή.
Πλεονεκτήματα:
  • Έχουν εξαιρετική αντοχή στην υγρασία και στο φαινόμενο της όσμωσης.
  • Έχουν άριστη πρόσφυση σχεδόν παντού.
  • Τρίβονται και βάφονται εξίσου εύκολα με τους κοινούς στόκους.
ΠΡΟΣΟΧΗ!
  • Στους εποξικούς στόκους δεν κολλάει το Gel Coat.
  • Κατά την ανάμειξη των δύο συστατικών (στόκος + σκλυρηντής) τηρείτε αυστηρά την σωστή αναλογία και ανακατεύετε πολύ καλά.
  • Εφαρμόζετε το υλικό σε καλά τριμμένη και καθαρισμένη επιφάνεια.
  • Χρησιμοποιείτε τους πιο πολλούς στόκους (εκτός των JB WELD) σε ξηρό περιβάλλον χωρίς αυξημένη υγρασία και σε φυσιολογικές θερμοκρασίες.
Στην κατηγορία αυτή θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία εποξικών στόκων.
Επιλέξτε έναν κανονικού βάρους εποξικό στόκο όταν πρόκειται για επιδιορθώσεις φινιρίσματος και γεμίσματα μικρού και μετρίου βάθους. Σε μεγάλα γεμίσματα και επιπεδοποιήσεις προτιμάτε έναν ελαφρύ στόκο (χαμηλό ειδικό βάρος) για χαμηλότερο βάρος στην τελική κατασκευή αλλά και αρκετά χαμηλότερο κόστος.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

STUCCO 31

Εποξειδικός στόκος 2 συστατικών λευκού χρώματος. Μοναδικός για την επιδιόρθωση μικρών και μεσαίων ανωμαλιών πάνω και κάτω από την ίσαλο γραμμή. Εξαιρετικά συγκολλητικός σε όλες σχεδόν τις επιφάνειες, απόλυτα αδιάβροχος και εύκολος στο τρίψιμ..

40,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 32,26€

STUCCO 31 ULC

Ελαφρύς, λευκός εποξιδικός στόκος 2 συστατικών για επιδιορθώσεις μεσαίων και μεγάλων ανωμαλιών σε επιφάνειες από GRP, Epoxy κ.α. πάνω και κάτω από την ίσαλο γραμμή. Εξαιρετικά συγκολλητικός και εύκολος στο τρίψιμο. Λόγω του χαμηλού του ειδικο..

55,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 44,35€

ALPHA FILL

Εποξικός στόκος 2 συστατικών. Πολύ ισχυρός εποξικός στόκος με εξαιρετική συμπεριφορά στο θαλασσινό περιβάλλον, τα χημικά, τα καύσιμα κ.τ.λ. Υψηλές μηχανικές αντοχές, άριστη αντοχή σε σύνθλιψη, τριβή, κρούση. Κατάλληλος για γεμίσματα μικρών ..

28,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 22,58€

EPOXINI N

Πολύ ισχυρή εποξική κόλλα/στόκος 2 συστατικών (Α/Β) για εξαιρετική συγκόλληση ή στοκάρισμα επιφανειών από πολυεστέρα, εποξικά, μέταλλο, ξύλο, σκυρόδεμα κ.α. Αφού στεγνώσει γίνεται πολύ σκληρή και εξαιρετικά στεγανή γι’ αυτό ενδείκνυται και για ..

21,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 16,94€

J-B STIK

Πλαθούμενη πολύ ισχυρή εποξική κόλλα/στόκος ταχείας πήξεως (20-30 λεπτά). Σφραγίζει τρύπες και πόρους και επιδιορθώνει ρωγμές ή ό,τι άλλο μπορεί να προκύψει σε ένα σκάφος εν πλω και για το οποίο μπορεί να απαιτηθεί άμεση επιδιόρθωση, ακόμα και ..

9,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

J-B WATER WELD

Για χρήση σε βρεγμένες επιφάνειες ή ακόμη και εντός νερού. Σφραγίζει τρύπες, κλείνει πόρους και επιδιορθώνει μόνιμα επιφάνειες οι οποίες έχουν υποστεί ζημία και απαιτούν άμεση και μόνιμη επιδιόρθωση. Η εφαρμογή του υλικού μπορεί να γίνει απευ..

12,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,68€

J-B KWIK PLASTIC

Πλαθούμενος εποξικός στόκος/κόλλα ταχείας πήξεως (μόλις 20 λεπτά) Κατάλληλος για επιδιορθώσεις ακόμα και σε εύκαμπτες επιφάνειες όπως ABS, PVC, CPVC, βινίλιο, καθώς επίσης και σε fiberglass κλπ Ενδείκνυται και για δεξαμενές πόσιμου νερού. Δ..

9,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,26€

J-B KWIK WOOD

Πλαθούμενος εποξικός στόκος για πανίσχυρες επιδιορθώσεις πάνω σε ξύλο (οποιουδήποτε τύπου). Επισκευάζει και ανασυνθέτει κατεστραμμένα ή σαπισμένα μέρη του ξύλου, τα οποία εν συνεχεία θα παραμένουν μόνιμα εντός ή εκτός νερού. Εφαρμογή: ..

9,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 7,26€