ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΩΝ ΚΑΛΟΥΠΙΩΝ WACKER

ΣΙΛΙΚΟΝΕΣ ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΩΝ ΚΑΛΟΥΠΙΩΝ WACKER
Υλικά υγρής μορφής για κατασκευή εύκαμπτων λαστιχένιων καλουπιών.
Διατίθενται κυρίως σε υγρή παχύρρευστη μορφή αλλά και πλαθούμενου ή αλειφόμενου τύπου, τα οποία με την προσθήκη του κατάλληλου καταλύτη υγρής μορφής ή πάστας βουλκανίζονται (στερεοποιούνται) σε συγκεκριμένο χρόνο ανάλογα τον τύπο της σιλικόνης, διατηρώντας ωστόσο την ελαστικότητα τους ώστε να είναι άνετο και γρήγορο το ξεκαλούπωμα και η παραγωγή διαφόρων αντικειμένων.Είναι εύκολες στη χρήση τους από επαγγελματίες και ερασιτέχνες.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
 • Τέλεια αντιγραφή.
 • Μεγάλη ελαστικότητα.
 • Μεγάλη διάρκεια ζωής σε αναπαραγωγή.
 • Ελάχιστη έως καθόλου συρρίκνωση.
 • Αντοχή στο σχίσιμο.
 • Αβλαβείς κατά τη χρήση τους.
 • Ποικιλία τύπων

ΧΡΗΣΕΙΣ
 • Ειδικές για Πολυεστερικές και Εποξικές ρητίνες, Γύψο, Τσιμέντα, Κεραμικά, Κεριά, Πολυουρεθάνες, Ασημικά και πολλά άλλα υλικά.
 • Άριστη αντιγραφή και αναπαραγωγή: αγαλμάτων, αρχαίες παραστάσεις, είδη δώρων, μπιμπελό, μπουμπουνιέρες, γύψινες και τσιμεντένιες διακοσμήσεις, κορνίζες, ασημένιες εικόνες, τεχνητοί λίθοι, διακοσμητικά κεριά, μινιατούρες, παιχνίδια, βάζα, σφραγίδες κ.λπ.


ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
 • Χυτεύσιμες: Ρευστής μορφής (οι πιο κοινές). Εφαρμόζονται με την κλασσική μέθοδο της χύτευσης.
 • Πλαθούμενες: Σε μορφή πλαστελίνης. Ιδανικές για αντιγραφή σε κάθετες επιφάνειες, αντικείμενα που είναι δύσκολο να μεταφερθούν, πρόσωπα, ανθρώπινα μέλη και αντικείμενα όπου θέλουμε να αποφύγουμε το τελάρωμα. Διατίθεται και ειδικός τύπος ταχείας πήξεως (15 λεπτών).
 • Αλειφόμενες: Σε μορφή τζελ. Για εφαρμογή με σπάτουλα ή πινέλο σε ειδικές εφαρμογές.
 • Πινέλου: Χαμηλής ρευστότητας για εφαρμογή μόνο με πινέλο. Αυτό επιτυγχάνεται με την προσθήκη του ειδικού θιξοτροπικού παράγοντα στη χυτεύσιμη σιλικόνη.

 • ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΧΡΗΣΗΣ - ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ
  • Η χρήση καθώς και η αποθήκευση των υλικών πρέπει να γίνεται σε θερμοκρασία 10οC-30οC, σε σκιερό μέρος και μέτρια υγρασία, και πάντα στην αρχική τους συσκευασία.
  • Χρησιμοποιείτε το σωστό τύπο και ανάλογο καταλύτη για κάθε σιλικόνη.


Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

ΣΙΛΙΚΟΝΗ WACKER Μ-380

Σιλικόνη χύτευσης 2 συστατικών. Πήζει με ανάμειξη των 2 συστατικών σε θερμοκρασία δωματίου. Αρκετά μαλακή με πολύ καλές μηχανικές ιδιότητες. Άριστη αντιγραφή. Πολύ καλή ροή . Μεγάλη ελαστικότητα και αντοχή επιμήκυνσης. Μεγάλη αντοχή ..

ΣΙΛΙΚΟΝΗ WACKER Μ-385

Σιλικόνη χύτευσης 2 συστατικών. Πήζει με ανάμειξη των 2 συστατικών σε θερμοκρασία δωματίου. Μεσαίας σκληρότητας με πολύ καλές μηχανικές ιδιότητες. Άριστη αντιγραφή. Πολύ καλή ροή. Αρκετά μεγάλη ελαστικότητα και αντοχή στο σκίσιμο. Μεγ..

ΣΙΛΙΚΟΝΗ WACKER Μ-4506

Σιλικόνη χύτευσης 2 συστατικών. Πήζει με ανάμειξη των 2 συστατικών σε θερμοκρασία δωματίου. Μεσαίας σκληρότητας. Άριστη αντιγραφή. Εξαιρετική ρευστότητα κατά τη χύτευση. Εξαιρετική ελαστικότητα και αντοχή στην επιμήκυνση . Άριστες μη..

ΣΙΛΙΚΟΝΗ WACKER Μ-4511

Σιλικόνη χύτευσης 2 συστατικών. Πήζει με ανάμειξη των 2 συστατικών σε θερμοκρασία δωματίου. Ιδιαίτερα μαλακή με πάρα πολύ καλή ροή. Έχει αρκετά χαμηλό ιξώδες και αποβάλλει εύκολα τις φυσαλίδες που εγκλωβίζονται στη μάζα της κατά την μείξη ..

ΣΙΛΙΚΟΝΗ WACKER Μ-4512

Σιλικόνη χύτευσης 2 συστατικών. Πήζει με ανάμειξη των 2 συστατικών σε θερμοκρασία δωματίου. Αρκετά μαλακή και με εξαιρετικές μηχανικές και χημικές ιδιότητες. Άριστη αντιγραφή. Εξαιρετική ρευστότητα και διείσδυση κατά τη χύτευση. Μηδαμι..

ΣΙΛΙΚΟΝΗ WACKER Μ-4514

Σιλικόνη χύτευσης 2 συστατικών. Πήζει με ανάμειξη των 2 συστατικών σε θερμοκρασία δωματίου. Μεσαίας σκληρότητας με εξαιρετικές μηχανικές ιδιότητες και μεγάλη αντοχή και διάρκεια ζωής υπό τη μακροχρόνια χρήση. Ιδανική για παραγωγή προϊόντων..

ΣΙΛΙΚΟΝΗ WACKER Μ-4440

Σιλικόνη χύτευσης 2 συστατικών. Πήζει με ανάμειξη των 2 συστατικών σε θερμοκρασία δωματίου. Μεγάλης σκληρότητας και σχετικά μικρής ελαστικότητας. Άριστη αντιγραφή και ρευστότητα. Στιβαρή τελική κατασκευή. Κατάλληλο για διάφορες ειδικές ..

ΣΙΛΙΚΟΝΗ WACKER Μ-4470

Σιλικόνη χύτευσης 2 συστατικών κεραμιδί χρώματος. Πήζει με ανάμειξη των 2 συστατικών σε θερμοκρασία δωματίου. Εξαιρετικά μεγάλης σκληρότητας (60) και σχεδόν ανελαστική. Κύριο χαρακτηριστικό της είναι η εξαιρετικά μεγάλη αντοχή στις υψηλές ..

ΣΙΛΙΚΟΝΗ WACKER Μ-1470

Πλαθούμενη σιλικόνη 2 συστατικών. Πήζει με την ανάμειξη των 2 συστατικών σε θερμοκρασία δωματίου. Ιδιαίτερα σκληρή αλλά συγχρόνως αρκετά ελαστική με πολύ καλές μηχανικές ιδιότητες. Κατάλληλη για αντιγραφή κατακόρυφων αντικειμένων ή αντικειμ..

ΣΙΛΙΚΟΝΗ WACKER Μ-1340 Α/Β

Πλαθούμενη σιλικόνη 2 συστατικών ταχείας πήξεως. Πήζει με την ανάμειξη των 2 συστατικών σε θερμοκρασία δωματίου. Αρκετά σκληρή με μεγάλη όμως ελαστικότητα, αντοχή στην επιμήκυνση και εξαιρετικές μηχανικές αντοχές. Λόγω του ιδιαίτερα γρήγορ..

ΣΙΛΙΚΟΝΗ WACKER Μ-3500

Αλοιφόμενη σιλικόνη 2 συστατικών. Πήζει με την ανάμειξη των 2 συστατικών σε θερμοκρασία δωματίου. Πολύ μαλακή με εξαιρετικά μεγάλη ελαστικότητα (700%) και υψηλές μηχανικές αντοχές. Ιδανική για επιδερμικά καλούπια. Απλώνεται κυρίως με κάπο..

ΣΙΛΙΚΟΝΗ WACKER Μ-4615 Α/Β

Σιλικόνη χύτευσης 2 συστατικών. Πήζει με την ανάμειξη των 2 συστατικών σε θερμοκρασία δωματίου ή για πιο γρήγορη πήξη σε θερμοκρασία 70οC (additional curing). Πάρα πολύ μαλακή και με πολύ υψηλό συντελεστή ελαστικότητας (700%) Άριστη αντιγρ..

ΣΙΛΙΚΟΝΗ WACKER Μ-4630 Α/Β

Σιλικόνη χύτευσης 2 συστατικών. Πήζει με την ανάμειξη των 2 συστατικών σε θερμοκρασία δωματίου ή για πιο γρήγορη πήξη σε θερμοκρασία 70οC (additional curing). Μεσαίας σκληρότητας με ιδιαίτερα υψηλό συντελεστή ελαστικότητας (700%) και εξαιρετι..

ΣΙΛΙΚΟΝΗ WACKER Μ-4601 Α/Β

Σιλικόνη χύτευσης 2 συστατικών. Πήζει με την ανάμειξη των 2 συστατικών σε θερμοκρασία δωματίου ή για πιο γρήγορη πήξη σε θερμοκρασία 70οC (additional curing). Μεσαίας σκληρότητας, υψηλού συντελεστή ελαστικότητας και επιμήκυνσης και εξαιρετικ..

LATEX 40%

Υγρό διάλυμα latex 1 συστατικού. Εφαρμόζεται κυρίως με πινέλο με σκοπό τη δημιουργία επιδερμικών καλουπιών. Οι αλλεπάλληλες στρώσεις προσφέρουν μια λεπτή τελική στρώση μικρού πάχους η οποία όμως δεν έχει σε καμία περίπτωση τις αντοχές και τα..

ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ Τ-40

Υγρός καταλύτης. Για τις σιλικόνες : 380, 385, 4506, 4440 και 4470 Δοσολογία / Τρόπος χρήσης : Προσέχετε πάντα για τη σωστή χρήση του καταλύτη. Ανακατεύετε πάντα πάρα πολύ καλά όχι μόνο με αναδευτήρα αλλά κυρίως με το χέρι και με κάποιο εύ..

ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ Τ-40 ΠΑΣΤΑ

Καταλύτης σε μορφή πάστας. Για τη σκλήρυνση της πλαθούμενης σιλικόνης 1470. Χρήση : Ζυμώνετε και τα δυο συστατικά στα χέρια σας ωσότου ο καταλύτης να αναμειχθεί ομοιόμορφα στη μάζα της σιλικόνης και αυτή από γκρι αποκτήσει ένα ομοιογενές ροζ..

ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ Τ-46

Υγρός καταλύτης. Για τις σιλικόνες : 4506 και 3500 Δοσολογία / Τρόπος χρήσης : Προσέχετε πάντα για τη σωστή χρήση του καταλύτη. Ανακατεύετε πάντα πάρα πολύ καλά όχι μόνο με αναδευτήρα αλλά κυρίως με το χέρι και με κάποιο εύχρηστ..

ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ Τ-51

Υγρός καταλύτης. Για τις σιλικόνες 4512 και 4514 Δοσολογία / Τρόπος χρήσης : Προσέχετε πάντα για τη σωστή χρήση του καταλύτη. Ανακατεύετε πάντα πάρα πολύ καλά όχι μόνο με αναδευτήρα αλλά κυρίως με το χέρι και με κάποιο εύχρηστο εργαλείο, ..

ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ Τ-56

Υγρός καταλύτης. Για τις σιλικόνες 4512 και 4514. Προτείνεται εναλλακτικά η χρήση του, αντί του Τ-51, για τις ίδιες σιλικόνες προσφέροντας όμως αρκετά γρηγορότερη τελική σκλήρυνση. Δοσολογία / Τρόπος χρήσης : Προσέχετε ..

ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ Τ-12

Υγρός καταλύτης. Για τις σιλικόνες 380 και 385 Δοσολογία / Τρόπος χρήσης : Προσέχετε πάντα για τη σωστή χρήση του καταλύτη. Ανακατεύετε πάντα πάρα πολύ καλά όχι μόνο με αναδευτήρα αλλά κυρίως με το χέρι και με κάποιο εύχρηστο εργα..