Σειρά Κρουαζιέρας

  • Είναι τα πιο αξιόπιστα συστήματα γι’ αυτό και τα προτιμούν οι πιο πολλοί ωκεανοπόροι.
  • Η αξιοπιστία τους έχει αποδειχθεί σε χιλιάδες μίλια ταξιδίου στις πιο άγριες θάλασσες του πλανήτη.
  • Κατασκευασμένα από κορυφαίας επιλογής υλικά και υπό τις πιο αυστηρές προδιαγραφές.
  • Θεωρούνται τα μόνα στον κόσμο τα οποία συνδυάζουν την ασφάλεια, την ευκολία χρήσης και τις εξαιρετικές επιδόσεις με αριστοτεχνικό τρόπο.
  • Όλα τα συστήματα διαθέτουν ένα προσωπικό serial number για άμεση αναγνώριση, και 10 έτη εγγύηση.
Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία μοντέλων τα οποία προσαρμόζονται στον πρότονο και είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους σκαφών από 5 έως 26m.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

PROFURL C-260

Κατάλληλο για σκάφη από 5 - 7m. Στριφτάρι με ρουλεμάν από ειδικό κράμα ατσαλιού και carbon (100 C6), σφραγισμένα σε ειδικό γράσο, αδιαπέραστα από το αλάτι, τη σκόνη, το νερό κ.α. ώστε να διατηρούν τη μέγιστη δυνατότητα στρέψης αναλλοίωτη στο πέρ..

PROFURL C-290

Κατάλληλο για σκάφη από 7 - 9m. Στριφτάρι με ρουλεμάν από ειδικό κράμα ατσαλιού και carbon (100 C6), σφραγισμένο σε ειδικό γράσο, αδιαπέραστα από το αλάτι, τη σκόνη, το νερό κ.α. για τη μέγιστη δυνατότητα στρέψης, αναλλοίωτης στο πέρασμα του χρό..

PROFURL C-320

Κατάλληλο για σκάφη από 9 - 12m Στριφτάρι με ρουλεμάν από ειδικό κράμα ατσαλιού και carbon (100 C6), σφραγισμένο σε ειδικό γράσο, αδιαπέραστα από το αλάτι, τη σκόνη, το νερό κ.α. για τη μέγιστη δυνατότητα στρέψης, αναλλοίωτης στο πέρασμα του χρόν..

PROFURL C-350

Κατάλληλο για σκάφη από 11,5 - 13,5m. Στριφτάρι με ρουλεμάν από ειδικό κράμα ατσαλιού και carbon (100 C6), σφραγισμένο σε ειδικό γράσο, αδιαπέραστα από το αλάτι, τη σκόνη, το νερό κ.α. για τη μέγιστη δυνατότητα στρέψης, αναλλοίωτης στο πέρασμα τ..

PROFURL C-420

Κατάλληλο για σκάφη από 13 - 15m. Στριφτάρι με ρουλεμάν από ειδικό κράμα ατσαλιού και carbon (100 C6), σφραγισμένο σε ειδικό γράσο, αδιαπέραστα από το αλάτι, τη σκόνη, το νερό κ.α. για τη μέγιστη δυνατότητα στρέψης, αναλλοίωτης στο πέρασμα του χ..

PROFURL C-430

Κατάλληλο για σκάφη από 14 - 16m. Στριφτάρι με ρουλεμάν από ειδικό κράμα ατσαλιού και carbon (100 C6), σφραγισμένο σε ειδικό γράσο, αδιαπέραστα από το αλάτι, τη σκόνη, το νερό κ.α. για τη μέγιστη δυνατότητα στρέψης, αναλλοίωτης στο πέρασμα του χ..

PROFURL C-480

Κατάλληλο για σκάφη από 14,5 - 18,5m. Στριφτάρι με ρουλεμάν από ειδικό κράμα ατσαλιού και carbon (100 C6), σφραγισμένο σε ειδικό γράσο, αδιαπέραστα από το αλάτι, τη σκόνη, το νερό κ.α. για τη μέγιστη δυνατότητα στρέψης, αναλλοίωτης στο πέρασμα τ..

PROFURL C-520

Κατάλληλο για σκάφη από 16,5 - 18,5m. Στριφτάρι με ρουλεμάν από ειδικό κράμα ατσαλιού και carbon (100 C6), σφραγισμένο σε ειδικό γράσο, αδιαπέραστα από το αλάτι, τη σκόνη, το νερό κ.α. για τη μέγιστη δυνατότητα στρέψης, αναλλοίωτης στο πέρασμα το..

PROFURL C-530

Κατάλληλο για σκάφη από 18,5 - 26m. Στριφτάρι με ρουλεμάν από ειδικό κράμα ατσαλιού και carbon (100 C6), σφραγισμένο σε ειδικό γράσο, αδιαπέραστα από το αλάτι, τη σκόνη, το νερό κ.α. για τη μέγιστη δυνατότητα στρέψης, αναλλοίωτης στο πέρασμα του..