Σειρά Αγωνιστική

Εξαιρετικής ποιότητας κατασκευή -Μοναδικές επιδόσεις και -Απεριόριστη διάρκεια ζωής, είναι κάποια από τα στοιχεία τα οποία χαρακτηρίζουν την αγωνιστική σειρά Racing της Profurl.
  • Είναι τα συστήματα τα οποία επιλέγουν οι πιο πολλοί ωκεανοπόροι καθώς θεωρούνται τα πιο αξιόπιστα μεταξύ όλων των άλλων.
  • Κάθε εξάρτημα το οποίο απαρτίζει ένα σύστημα Profurl υπόκεινται σε εκτενείς εργαστηριακές έρευνες και αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους πριν ενσωματωθεί στο κάθε σύστημα.
  • Η επιλογή όλων των πρώτων υλών για την παραγωγή των προϊόντων Profurl γίνεται με τα πιο αυστηρά κριτήρια και είναι βασισμένη στην πολυετή εμπειρία της Εταιρείας.
Κάθε σύστημα καλύπτεται από 10ετή εγγύηση.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

PROFURL R-250

Κατάλληλο για σκάφη από 6 - 9m. Ρουλεμάν ειδικού κράματος ατσάλι/carbon (100 C6) εμβαπτισμένα σε ειδικού τύπου γράσο και σφραγισμένα με ειδική μεμβράνη απροσπέλαστη από νερό, αλάτι, σκόνη κ.α. Μόνιμα προφυλαγμένα από τη διάβρωση και την ηλεκτρόλ..

PROFURL R-350

Κατάλληλο για σκάφη από 9,5 - 12,5m. Ρουλεμάν ειδικού κράματος ατσάλι/carbon (100 C6) εμβαπτισμένα σε ειδικού τύπου γράσο και σφραγισμένα με ειδική μεμβράνη απροσπέλαστη από νερό, αλάτι, σκόνη κ.α. Μόνιμα προφυλαγμένα από τη διάβρωση και την ηλε..

PROFURL R-420

Κατάλληλο για σκάφη από 11,5 - 14,5m. Ρουλεμάν ειδικού κράματος ατσάλι/carbon (100 C6) εμβαπτισμένα σε ειδικού τύπου γράσο και σφραγισμένα με ειδική μεμβράνη απροσπέλαστη από νερό, αλάτι, σκόνη κ.α. Μόνιμα προφυλαγμένα από τη διάβρωση και την η..

PROFURL R-430

Κατάλληλο για σκάφη από 13 - 16,5m. Ρουλεμάν ειδικού κράματος ατσάλι/carbon (100 C6) εμβαπτισμένα σε ειδικού τύπου γράσο και σφραγισμένα με ειδική μεμβράνη απροσπέλαστη από νερό, αλάτι, σκόνη κ.α. Μόνιμα προφυλαγμένα από τη διάβρωση και την ηλε..

PROFURL R-480

Κατάλληλο για σκάφη από 15,5 - 20m. Ρουλεμάν ειδικού κράματος ατσάλι/carbon (100 C6) εμβαπτισμένα σε ειδικού τύπου γράσο και σφραγισμένα με ειδική μεμβράνη απροσπέλαστη από νερό, αλάτι, σκόνη κ.α. Μόνιμα προφυλαγμένα από τη διάβρωση και την ηλ..