Προϊόντα Καθαρισμού - Συντήρησης FARECLA

Η Αγγλική εταιρεία Farecla ξακουστή για την κορυφαία σειρά αλοιφών Profile έχει επεκταθεί και στον τομέα παραγωγής προϊόντων, συντήρησης και καθαρισμού με την σειρά Marine.
Προϊόντα όπως σαμπουάν πολυεστερικών και φουσκωτών σκαφών, γυαλιστικές αλοιφές μετάλλων και Gel Coat, καθαριστικά Teak και πολλά άλλα περιέχονται σ αυτή την κατηγορία.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

FARECLA MARINE SPRAY BOAT WASH

Ισχυρό καθαριστικό σκαφών σε σπρέι ταχείας δράσεως. Εξαλείφει μαύρα στίγματα, κατάλοιπα καυσαερίων και κάθε είδους ισχυρούς λεκέδες από τις επιφάνειες κυρίως του gel coat. Η ειδική του σύνθεση καθώς καθαρίζει, αποστειρώνει και φρεσκάρει συγχρ..

14,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 11,69€

FARECLA MARINE BΟΑΤ WASH

Ισχυρό καθαριστικό σαμπουάν. Ειδικό για να αφαιρεί λεκέδες, στίγματα, γράσα και διάφορα άλλα κατάλοιπα ρύπων από τις επιφάνειες των πολυεστερικών σκαφών. Δεν αφήνει σημάδια, δεν επηρεάζει τη γυαλάδα των επιφανειών και είναι ασφαλές στη χρήση ..

14,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 11,69€

FARECLA MARINE BOAT WASH & WAX

Ισχυρό σαμπουάν με κερί για το πλύσιμο του σκάφους. Χάρη στη προηγμένη του σύνθεση καθαρίζει σε βάθος διαλύοντας κάθε λεκέ από τις επιφάνειες. Ενώ συγχρόνως στεγνώνει γρήγορα αφήνοντας στο τέλος ένα “φιλμ”. Γυαλίζει και προστατεύει χωρίς κ..

17,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 13,71€

FARECLA MARINE TEAK CLEANER

Σαμπουάν για teak. Aπομακρύνει τη βρωμιά και τους λεκέδες από το teak και άλλα ξύλα και τα αναζωογονεί χωρίς να τα φθείρει. Είναι οικολογικό, μοναδικής σύνθεσης. Οδηγίες χρήσεως: Υγραίνετε το teak με τη χρήση καθαρού νερού. Απλώνετε ..

19,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 15,32€

FARECLA MARINE GEL COAT RESTORER

Γυαλιστική αλοιφή για gel coat. Tο Gel Coat restorer καθαρίζει πολύ εύκολα τις οξειδωμένες επιφάνειες, απομακρύνει τη θαμπάδα, τα κατάλοιπα και το κιτρίνισμα και εξαλείφει μικρές χαρακώσεις στο Gel Coat και στις ακριλικές επιφάνειες. Επαναφέ..

20,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 16,13€

FARECLA MARINE GEL COAT RESTORER & WAX

Γυαλιστική αλοιφή με κερί για gel coat. Tο Gel Coat restorer & Wax καθαρίζει εύκολα τις οξειδωμένες επιφάνειες του Gel Coat, απομακρύνει τα διάφορα κατάλοιπα και το κιτρίνισμα και εξαλείφει μικρές χαρακώσεις. Η μοναδική του σύνθεση με κερί π..

20,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 16,13€

FARECLA MARINE METAL CLEANER

Καθαριστικό - γυαλιστικό μετάλλων. Απομακρύνει τη σκουριά και τις ακαθαρσίες απ’ όλες τις μεταλλικές επιφάνειες χωρίς να αφήνει σημάδια, δημιουργώντας μια καθαρή και απαστράπτουσα επιφάνεια. Οδηγίες χρήσεως: Συσκευασία: 500ml, 1lt ..

23,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 18,55€

FARECLA POWER WASH

Πανίσχυρο καθαριστικό σαμπουάν προηγμένης σύνθεσης. Το Power Wash είναι ένα συμπυκνωμένο καθαριστικό σαμπουάν για σκάφη καθώς επίσης και για άλλες παρόμοιες περιπτώσεις όπως αεροπλάνα, ελικόπτερα, φορτηγά, τροχόσπιτα κτλ. Καθώς καθαρίζει αφήν..

38,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 30,65€