Προϊόντα Καθαρισμού - Συντήρησης EUROMECI

Η εταιρεία Euromeci είναι ίσως η κορυφαία εταιρεία στον τομέα καθαρισμού και συντήρησης.
Με ξακουστά προϊόντα και λύσεις για κάθε επιφάνεια.
  • Καθαριστικό – συντηρητικό μπαλονιών.
  • Σπρέι διαβρωτικά σκουριάς.
  • Σαμπουάν για όλες τις επιφάνειες.
  • Αφαιρετικά στριδώνας
και πολλά άλλα.
Τα προϊόντα Euromeci εμπιστεύονται πολλοί ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής από όλο τον κόσμο έως και διάσημα κρουαζιερόπλοια. Δοκιμάστε κάποιο προϊόν από την συγκεκριμένη γκάμα και σίγουρα θα διαπιστώσετε την απαράμιλλη ποιότητα.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

EUROMECI FORTE

Πανίσχυρο υγρό καθαριστικό / διαβρωτικό ισχυρών λεκέδων για όλες σχεδόν τις επιφάνειες. Κατάλληλο για: πολυεστερικές επιφάνειες, αλουμίνια, φουσκωτά, προστατευτικά μπαλόνια, καθίσματα, πανιά και βαμμένες επιφάνειες. Οδηγίες χρήσης: Ψεκάστ..

EUROMECI FERROTONE

Ισχυρό συμπυκνωμένο αφαιρετικό σκουριάς & λεκέδων. Ασφαλές σε βαμμένες επιφάνειες. Κατάλληλο για: Αφαίρεση λεκέδων σκουριάς-οξειδώσεων από το κύτος του σκάφους. Αφαίρεση σκουριάς και οξείδωσης από ανοξείδωτες επιφάνειες. Καθάρισμ..

EUROMECI FERROTONE GEL

Ισχυρό διαβρωτικό στριδώνας, άλγης, σκουριάς και άλλων ισχυρών λεκέδων. Ασφαλές για χρήση σε βαμμένες επιφάνειες και gel coat. Διαλύει και αφαιρεί ισχυρούς λεκέδες, σκουριά, στριδώνα, μούχλα, άλγη και άλλες ουσίες από όλες σχεδόν τις επιφάνει..

EUROMECI INOXTONE

Υγρό διάλλυμα για την περιποίηση ανοξείδωτων επιφανειών. Καθαρίζει, αφαιρεί την σκουριά, γυαλίζει και προστατεύει το ανοξείδωτο, γρήγορα και αποτελεσματικά. Αφαιρεί εύκολα οξειδώσεις και πιτσιλιές σκουριάς και αποτρέπει την συσσώρευσή τους εκ..

EUROMECI GOMMONET

Καθαριστικό για κάθε τύπο υφάσματος (Η/Ν,PVC) φουσκωτών σκαφών. Αφαιρεί λεκέδες και στίγματα ενώ σέβεται την επιφάνεια του μπαλονιού. Οδηγίες χρήσης: Ψεκάστε την επιφάνεια και σκουπίστε με νωπό σφουγγάρι. Αν χρειάζεται αφήστε λίγα λεπτά..

EUROMECI MUFFA NET

Αφαιρεί την μούχλα και τους λεκέδες οι οποίοι εισχωρούν στο ύφασμα των φουσκωτών. Εξουδετερώνει επίσης επίμονους λεκέδες από επιφάνειες όπως Fiberglass, λάστιχο, συνθετικό δέρμα κτλ. Οδηγίες χρήσης: Ψεκάστε την λεκιασμένη περιοχή, περιμέν..

EUROMECI GOMMOSTRIP

Πολύ ισχυρό καθαριστικό μπαλονιών φουσκωτού. Αφαιρεί έντονους λεκέδες, ρύπους και στίγματα τα οποία επιμένουν. Ανοικοδομεί τον κατεστραμμένο ιστό του εξωτερικού φλοιού του υφάσματος. Ανανεώνει, καθαρίζει και αποκαθιστά το αρχικό χρώμα των κ..

EUROMECI GOMMOWAX

Προστατευτικό υγρό κερί υψηλής ποιότητας για κάθε τύπο φουσκωτού. Διατηρεί το ύφασμα μαλακό. Προστατεύει από τα καιρικά φαινόμενα. Αποκαθιστά την αρχική λάμψη του γερασμένου ελαστικού. Οδηγίες χρήσης: Ψεκάστε απευθείας στο καθαρό και ..

EUROMECI GUMMED

Eιδικό υγρό για την προστασία φουσκωτών σκαφών & υφασμάτων. Διατηρεί τα μπαλόνια μαλακά, εμποδίζει τα σκασίματα και προστατεύει. Δεν περιέχει σιλικόνη - έτσι αποτρέπει τα προβλήματα μελλοντικών επιδιορθώσεων. Οδηγίες χρήσης: Ψεκάστε απε..

EUROMECI NAVE ECO

Ισχυρό συμπυκνωμένο καθαριστικό 100% βιοδιασπώμενο και άφλεκτο. Εξαιρετικό για να καθαρίζει σεντίνες, μηχανές, μηχανοστάσια κλπ. Αφαιρεί λάδια, καύσιμα και γράσα. Οδηγίες χρήσης: Χρησιμοποιήστε το αυτούσιο ή διαλυμένο σε νερό, αναλόγως ..

EUROMECI ENGINET

Έτοιμο προς χρήση ισχυρό καθαριστικό για μηχανές και σεντίνες. Απομακρύνει πετρέλαια γράσα και συσσώρευση αλάτων. Οδηγίες χρήσης: Απλώς εφαρμόστε σε κρύα επιφάνεια, αφήστε το 3-5 λεπτά να δράσει και ξεπλύνετέ το. Μην το αφήνετε να στεγνώ..

EUROMECI CRYSTAL

Έτοιμο προς χρήση υγρό καθαριστικό για παράθυρα και επιφάνειες από plexiglass. Κατάλληλο και για άγριες-πορώδεις επιφάνειες. Οδηγίες χρήσης: Απλά ψεκάστε και σκουπίστε καλά. Δεν αφήνει κατάλοιπα. Εξαιρετικό αποτέλεσμα στο θαλασσινό περι..

EUROMECI RAIN STOP

Eιδικό ελαστομερές , σφραγιστικό προϊόν σε σπρέι. Αδιαβροχοποιεί όλων των ειδών τα υφάσματα, κουρτίνες, τέντες κτλ. Επαναφέρει την αδιάβροχη ιδιότητα σε παλιά και καταπονημένα: spray hoods,biminies κ.α. Οδηγίες χρήσης: Σε καθαρό και στ..

EUROMECI PEN TEAK WOOD

Ισχυρό σαμπουάν για τον βαθύ καθαρισμό παλαιού Teak. Αφαιρεί τη γκριζωπή ‘’γερασμένη’’ απόχρωση που αποκτά το Teak από την πολυκαιρία. Επαναφέρει την ανθεκτική γυαλάδα και τη λάμψη όπως το καινούριο Teak. Δεν επηρεάζει αρμούς - βαμμένες επι..

EUROMECI PEN TEAK CLEANER

Απορρυπαντικό για συχνή πλύση καταστρωμάτων Teak. Καθαρίζει το Teak χωρίς να αφαιρεί τη φυσική του λιπαρότητα. Δεν κάνει πολύ αφρό κατά το πλύσιμο. Απολύτως ασφαλές σε λαστιχένιους αρμούς, πλαστικά, Gel Coat, μέταλλα. Οδηγίες Χρήσεως :..

EUROMECI PEN TEAK OIL

Κορυφαίας ποιότητας λάδι για Teak. Επαναφέρει την χαμένη από την πολυκαιρία φυσική λιπαρότητα και λάμψη του Teak. Εφαρμόζεται σε άβαφα ξύλα Teak εξωτερικού αλλά και εσωτερικού χώρου. Απολύτως ασφαλές για τους λαστιχένιους αρμούς του Teak De..

EUROMECI PEN TEAK FAST

Ταχυκαθαριστικό για ‘’επιπόλαιους’’ λεκέδες στο Teak. Αφαιρεί ακαριαία το λεκέ με ένα ψέκασμα. Δεν απαιτείται ξέβγαλμα με νερό. Δεν χρειάζεται να μουσκέψουμε την επιφάνεια και έτσι γλιτώνουμε από την ταλαιπωρία του σαπουνίσματος -ξεβγάλματο..

EUROMECI SEA NET

Συμπυκνωμένο υγρό σαμπουάν πολλαπλών χρήσεων-με αλμυρό νερό. Ειδικής σύνθεσης σαμπουάν για χρήση με αλμυρό νερό. Ενεργοποιείται και κάνει αφρό με το θαλασσινό νερό. Δεν αφήνει κατάλοιπα και στίγματα άλατος μετά το στέγνωμα. Κατάλληλο για όλες σχε..

EUROMECI BILGE

Υπερσυμπυκνωμένο υγρό απορρυπαντικό για σεντίνες. Πολύ ισχυρό αφαιρετικό απόβλητων με ταχύτατη δράση. Δεν είναι εύφλεκτο. Δεν αφήνει γαλακτώδη κατάλοιπα. Οδηγίες χρήσεως : Συσκευασία : 1lt, 5lt Αδειάστε/αναμείξτε το διάλυμα με..

EUROMECI LEATHER CLEANER

Καθαριστικό για βαθύ καθαρισμό δέρματος και βινυλίου. Έτοιμο προς χρήση υγρό διάλυμα σε σπρέυ. Αφαιρεί έντονους λεκέδες και μαυρίλα – γήρανση που δημιουργείται στις δερμάτινες επιφάνειες. Ανανεώνει και επαναφέρει την αρχική λάμψη. Οδηγ..

EUROMECI WASH & WAX

Σαμπουάν με κερί (2σε1) για Gel Coat και άλλες επιφάνειες στο σκάφος. Καθαρίζει σε βάθος αφαιρόντας κάθε ισχυρό λεκέ, άλατα και άλλους ρύπους. Σύγχρόνως το κερί που περιέχει δίνει στην επιφάνεια έξτρα λάμψη και προστασία. Κατάλληλο για Fibe..