Προστατευτικό Καλουπιών Moldguard

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Η Scott Bader Αγγλίας, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κόσμο παραγωγής ρητινών και gel coat, επινόησε ένα ειδικό υλικό για την προστασία των καλουπιών, το οποίο δημιουργεί ένα παχύ και ελαστικό στρώμα που καλύπτει και προστατεύει για μεγάλο χρονικό διάστημα τα καλούπια, όταν δε χρησιμοποιούνται, ώστε να παραμένουν έτοιμα για άμεση επαναχρησιμοποίηση.
Πολύ συχνά τα διάφορα πολυεστερικά καλούπια που δεν πρόκειται να ξαναχρησιμοποιηθούν αμέσως εγκαταλείπονται στο ύπαιθρο και φθείρονται διότι δέχονται τα νερά της βροχής, τη σκόνη, την υπεριώδη ακτινοβολία, διάφορες ακαθαρσίες και τον πάγο, ενώ πολύ εύκολα μπορεί να υποστούν ζημιές, διαβρώσεις ακόμη και μικροραγίσματα.
Συνήθως ξοδεύονται πολλές εργατοώρες και ακριβά υλικά για την επισκευή, τον καθαρισμό, το γυάλισμα και από την αρχή πέρασμα αποκολλητικών κεριών των παρατημένων καλουπιών ώστε να γίνουν κατάλληλα για επαναχρησιμοποίηση, αν και οι περισσότεροι κατασκευαστές παραδέχονται ότι πολύ σπάνια επιτυγχάνουν την αρχική ποιότητα του καλουπιού.
Το επικαλυπτικό στρώμα του Crystic Mouldguard τα προστατεύει απολύτως ενώ μπορεί να αφαιρεθεί ευκολότατα αποκαλύπτοντας το καλούπι όπως ήταν στη αρχική του μορφή (με τα κεριά επάνω) έτοιμο για χρήση.
  • Τρόπος χρήσης: Το Crystic Mouldguard χρησιμοποιείται σχεδόν όπως τα gel coats (με spray, πινέλο ή ρολό) προσθέτοντας 2% καταλύτη Μ-50
  • Κατανάλωση: 600-700gr/m2
  • Χρόνος χρήσης έτοιμου μίγματος: 15 λεπτά
  • Συσκευασία: Δοχείο 25kg ή μικρότερες μετασυσκευασίες.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

MOULDGUARD

Χρώμα : Ροζ Ειδικό Βάρος : 1,12 Για χρήση : Με πινέλο/ρολό ή πιστόλι Συσκευασία: Δοχείο 25kgr ή μικρότερες μετασυσκευασίες ..