Πολυεστερικά Χρώματα Top Coat

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Παχύρρευστο πολυεστερικό χρώμα (παρόμοιο του gel coat) για βαφή και προστασία κυρίως εσωτερικών αλλά και εξωτερικών επιφανειών στο σκάφος.
Έχει άριστη πρόσφυση σε πολυεστέρα, ξύλο, μέταλλο κ.α.
Προσφέρει υψηλή προστασία από την ακτινοβολία, την υγρασία, την όσμωση από τα λιμνάζοντα απόβλητα και γενικά το θαλασσινό περιβάλλον.
Η ισχυρή του σύνθεση το καθιστά μοναδικό για βαφές σε σεντίνες, στρίτσα, μηχανοστάσια και πάσης φύσεως επιφάνειες όπου απαιτείται ένα παχύρρευστο στρώμα βαφής το οποίο να προσφέρει υψηλή αντοχή και προστασία.
Λόγω της παχύρρευστης του σύνθεσης το top coat καλύπτει αρκετές ανωμαλίες, γεμίζει πόρους και αμυχές.
Είναι αρκετά αντιολισθητικό και αποδίδει ένα πολύ καλό οπτικό αποτέλεσμα.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ
  • Καθαρίστε καλά τις επιφάνειες που πρόκειται να βάψετε.
  • Προσθέστε στο top coat 15-20gr/kgr καταλύτη και ανακατέψτε πολύ καλά.
  • Κατόπιν εφαρμόστε το υλικό παχύρρευστο με πινέλο ή ρολό σε σύντομο χρονικό διάστημα (10-15 λεπτά) και αφήστε να στεγνώσει.
  • Αν απαιτείται περάστε και δεύτερο χέρι αμέσως.
  • Απαιτούμενη κατανάλωση: 600-1000gr/m2.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
  • Σε περίπτωση που η επιφάνεια (π.χ. GRP) δεν έχει ξαναβαφτεί με top coat ή κάποιο άλλο χρώμα τότε δεν είναι απαραίτητο το τρίψιμο. Απλώς καθαρίστε με ασετόν.
  • Αποφεύγετε να αραιώνετε το υλικό με στυρένιο ή ασετόν διότι το αποδυναμώνετε (προτιμήστε αραίωση με πολυεστέρα.)
  • Βαφή με top coat πάνω σε παλιό top coat/gel coat δεν έχει καλή πρόσφυση. Γι` αυτό θα πρέπει αν είναι δυνατόν να έχει αφαιρεθεί το παλιό χρώμα ή τουλάχιστον να τριφτεί πάρα πολύ καλά με χοντρό γυαλόχαρτο.
  • Το top coat δε γυαλίζει όπως το gel coat ή τα χρώματα πολυουρεθάνης.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

TOP COAT KSC

Παχύρρευστο Top Coat. Κατάλληλο για βαφή και προστασία σε κάθε εσωτερική επιφάνεια πολυεστερικής κατασκευής. Για χρήση μόνο με πινέλο/ρολό. ..

TOP COAT 49PA SCOTT BADER (ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΟ)

Παχύρρευστο Top Coat προέλευσης: Scott Bader. Κατάλληλο για βαφή και προστασία σε κάθε εσωτερική επιφάνεια πολυεστερικής κατασκευής. Εξαιρετικό για όλες τις περιπτώσεις όπου απαιτείται υψηλή προστασία και τελείωμα με αρκετή σχετικά στιλπνότητα και ..

FIREGUARD SCOTT BADER

Ειδικό πολυεστερικό χρώμα για την βαφή της εσωτερικής πλευράς μιας κατασκευής η οποία ενδέχεται να έρθει σε επαφή με απευθείας φλόγα. Δε φλέγεται. Δε μεταδίδει φωτιά. Ιδανικά για μηχανοστάσια σκαφών, λεωφορεία, τρένα κ.ά. ..