ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ FEIN SUPERCUT

ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ FEIN SUPERCUT

FEIN SUPERCUT CONSTRUCTION - Εκπληκτική απόδοση και ανθεκτικότητα

Το FEIN SuperCut Construction, το ισχυρό σύστημα για τεχνικές κατασκευές και ανακαινίσεις (αντιστοίχων εφαρμογών με το Multimaster), είναι το ιδανικό ηλεκτρικό εργαλείο για τους πλέον «απαιτητικούς» επαγγελματίες των σχετικών κλάδων.Ο ισχυρός κινητήρας υψηλής απόδοσης 400W και το ανθεκτικό σύστημα μετάδοσης, έχουν σχεδιαστεί για τις πλέον σκληρές εφαρμογές.
Το FEIN SuperCut Construction με μεγαλύτερη απόδοση κινητήρα και πιο δυνατή παλμική κίνηση, συμβάλλει στην ταχύτατη εκτέλεση εργασιών και έχει ως αποτέλεσμα τη σημαντική εξοικονόμηση χρόνου (έως και 350%) και δαπανών. Το πιο ισχυρό σύστημα, ακατάπαυστης λειτουργίας, για εσωτερικές κατασκευές και ανακαινίσεις. Η εμπειρία της FEIN του κατασκευαστή των πιο αξιόπιστων εργαλείων στον κόσμο, και το «know-how» 45 ετών στην παλμική κίνηση, κρύβονται στο τελευταίας γενιάς SuperCut!
Τεχνικά Στοιχεία Χαρακτηριστικά
ΙΣΧΥΣ 400 Watt
ΤΑΛΑΝΤΩΣΕΙΣ 11.000 - 18.500 U/Min.
ΕΥΡΟΣ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗΣ 2 x 2,0
ΚΑΛΩΔΙΟ 5 μέτρα
ΥΠΟΔΟΧΗ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ QuickIN
ΒΑΡΟΣ 1,45 kg

Παλμική Τεχνολογία

Μέγιστη απόδοση εργασιών χάρη στην εξαιρετικά ισχυρή παλμική κίνηση.
  • Εύρος Ταλάντωσης : 2 x 2 Μοίρες.
  • Έως 18.500 ταλαντώσεις ανά λεπτό.
  • Έως 350% εξοικονόμηση χρόνου.

Σύστημα Ταχείας Σύσφιξής QuickIN

Το πατενταρισμένο και παγκοσμίως μοναδικό σύστημα ταχείας σύσφιξης FEIN QuickIN επιτρέπει την αλλαγή των εξαρτημάτων χωρίς εργαλείο – αυτό εξοικονομεί άφθονο χρόνο όταν χρησιμοποιούνται διάφορα εξαρτήματα και εξασφαλίζει ιδιαίτερη άνεση.

Τέλειος χειρισμός

Μέγιστη ποιότητα και σταθερότητα με τη χρήση σφαιρικών και βελονωτών ρουλεμάν, καθώς και διαμόρφωση κινητήρα και μηχανισμού μετάδοσης για συνεχή χρήση και μεγάλη καταπόνηση.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

FEIN SUPERCUT

Το ισχυρό παλμικό πολυεργαλείο για απαιτητικές κατασκευές και ανακαινίσεις στον τομέα της ναυπηγικής και της βιομηχανίας. Μέγιστη ποιότητα και σταθερότητα με τη χρήση σφαιρικών και βελονωτών ρουλεμάν. Διαμόρφωση κινητήρα και μηχανισμού μετάδοσης γι..

FEIN SUPERCUT (ΣΕΤ ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΩΝ)

Το ισχύρο παλμικό πολυεργαλείο υψηλής απόδοσης για εσωτερικές κατασκευές και ανακαινίσεις με ειδικό εξοπλισμό για γρήγορες εργασίες κοπής με ακρίβεια στον τομέα των ξυλουργικών εργασιών. Μέγιστη ποιότητα και σταθερότητα με τη χρήση σφαιρικών και βελ..

FEIN SUPERCUT (ΣΕΤ MARINE)

Το ισχυρό παλμικό πολυεργαλείο για κάθε κατασκευή και ανακαίνιση με ειδικό εξοπλισμό για γρήγορες εργασίες ακριβείας στην κατασκευή, συντήρηση και επισκευή σκαφών. Μέγιστη ποιότητα και σταθερότητα με τη χρήση σφαιρικών και βελονωτών ρουλεμάν καθώς κ..

FEIN SUPERCUT MOtlx 6-25 (ΑΕΡΟΣ)

Το ισχυρό παλμικό πολυεργαλείο πεπιεσμένου αέρα για επαγγελματική χρήση σε κάθε τεχνική εργασία και στη βιομηχανία. Τέλειο και για την εξαγωγή υαλοπινάκων κολλητών τζαμιών σε φορτηγά,λεωφορεία και συρμούς. Διατίθεται εκτενής εξοπλισμός για επαγγελμα..

FEIN SUPERCUT AFSC 18 (ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ)

Το ισχυρό παλμικό πολυεργαλείο με την τελευταίας γενιάς επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής χωρητικότητας-ιδανικό για απαιτητική επαγγελματική χρήση. Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ιόντων λιθίου υψηλής ποιότητας για σταθερή ισχύ μέχρι την εκ..