ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ FEIN MULTIMASTER

ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΟ FEIN MULTIMASTER
Ως εφευρέτης του πρώτου ηλεκτρικού δραπάνου η FEIN εξελίσσει εδώ και 140 χρόνια πρωτοποριακές και μοναδικές λύσεις για την καθημερινή πρακτική, οι οποίες επιβεβαιώνονται σε σκληρή μακροχρόνια εφαρμογή από τις βιομηχανίες και τους επαγγελματίες.
Πριν από 45 περίπου χρόνια, η FEIN παρουσίασε στην αγορά το πρώτο παλμικό ηλεκτρικό εργαλείο.
Ακολούθησε (1986) ο πρώτος τριγωνικός λειαντήρας το FEINSCHLEIFER, κατακτώντας την αγορά.
Από το FEINSCHLEIFER δημιουργήθηκε το πρώτο και πλέον ολοκληρωμένο σύστημα πολλαπλών εφαρμογών, χάρη στον πλούσιο εξοπλισμό του, το FEIN MultiMaster.
Στηριζόμενο στην πείρα πολλών δεκαετιών, το γενικής χρήσης σύστημα κατασκευών και ανακαινίσεων, προχώρησε στην επόμενη γενιά.
Στο καινούριο FEIN MultiMaster έχει εφαρμοστεί η μοναδική εμπειρία της FEIN (του εφευρέτη των σημαντικότερων μηχανημάτων) για περισσότερα από 45 χρόνια παλμικής τεχνολογίας. Μέσω της παλμικής διαδικασίας κίνησης και των φιλικών προς τον χρήστη αξεσουάρ, τα οποία συμπληρώνονται συνεχώς με καινούρια, το FEIN MultiMaster παρουσιάζεται ως πρωτοποριακό ειδικό εργαλείο ακριβείας – τέλειο για κάθε επαγγελματική εργασία πρόσθετης κατασκευής, ανακαίνισης και επισκευής.
  • Το MultiMaster λειτουργεί ως σέγα, τριβείο, ράσπα κ.λπ.
  • Μια λύση της FEIN, του κατασκευαστή επαγγελματικών και αξιόπιστων ηλεκτρικών εργαλείων.
  • Η μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ προσφέρει λύσεις για πάρα πολλές περιπτώσεις αποφεύγοντας έτσι χειροκίνητη εργασία και αυτοσχεδιασμούς και καθιστώντας την εργασία μια ευχάριστη και ασφαλή διαδικασία.
  • Η μέθοδος λειτουργίας του αποτρέπει κάθε ενδεχόμενο ατύχημα καθώς κανένα εξάρτημα δεν περιστρέφεται αλλά όλα πάλλονται.
  • Το FEIN MultiMaster είναι ένα μοναδικό εργαλείο ανυπέρβλητο ως προς την ποικιλία εφαρμογών, την απόδοση και την ποιότητα κατασκευής!
  • Το FEIN MultiMaster κατασκευάζεται εξολοκλήρου στις κεντρικές εγκαταστάσεις της FEIN στην Γερμανία.
Τεχνικά Στοιχεία Χαρακτηριστικά
ΙΣΧΥΣ 250 Watt
ΤΑΛΑΝΤΩΣΕΙΣ 11.000 - 21.000 U/Min.
ΕΥΡΟΣ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗΣ 2 x 1,6 μοίρες
ΚΑΛΩΔΙΟ 5 μέτρα
ΥΠΟΔΟΧΗ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ QuickIN (εκτός του START)
ΒΑΡΟΣ 1,2 kg (START) - 1,4 kg (QUICK START, TOP)

Παλμική Τεχνολογία

Η παλμική κίνηση με έως και 21.000 ταλαντώσεις ανά λεπτό και το εύρος ταλάντωσης 2 x 1,6 μοίρες γωνίας, επιτρέπουν υψηλή λειαντική απόδοση όπως και εντυπωσιακή απόδοση στην κοπή αλλά και ένα εύρος ποικίλων εφαρμογών.

QuickIN Τεχνολογία

Το πατενταρισμένο και παγκοσμίως μοναδικό σύστημα ταχείας αλλαγής QuickIN καθιστά δυνατή την αλλαγή των πρόσθετων εξαρτημάτων χωρίς τη χρήση εργαλείων – έτσι εξοικονομείται πολύς χρόνος, η διαδικασία είναι απλή και απλουστεύεται η χρήση των διαφόρων πρόσθετων εξαρτημάτων.

Τέλειος χειρισμός

Η νέα εργονομική μορφή του FEIN MultiMaster καθιστά το χειρισμό μια ευχάριστη εμπειρία. Η κατασκευή και τα στοιχεία χειρισμού είναι αρμονικά προσαρμοσμένα στη διαδικασία εργασίας και έτσι εξασφαλίζεται μια ασφαλής και ξεκούραστη ροή εργασίας χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερος κόπος. Και επίσης η νέα επένδυση λαβής SOFT GRIP εγγυάται καλύτερο πιάσιμο.

Υποδοχή Εργαλείου 8 αστέρων

Η πατενταρισμένη υποδοχή εργαλείου 8 αστέρων του FEIN MultiMaster φροντίζει για απόλυτα σταθερή συγκράτηση των εργαλείων ακόμα και σε υπερβολικό φορτίο και επιτυγχάνει βέλτιστη μετάδοση δύναμης για αποτελεσματική πρόοδο εργασίας.

Εξοπλισμός

Ο γνήσιος εξοπλισμός FEIN, ο οποίος έχει σχεδιαστεί ειδικά για την παλμική κίνηση του FEIN MultiMaster, εντυπωσιάζει με την ανυπέρβλητη ποιότητα, τη μεγάλη διάρκεια ζωής και τον προσανατολισμό του στην πράξη. Έτσι εξασφαλίζονται οικονομικά, ακριβή και αξιόπιστα αποτελέσματα.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

FEIN MULTIMASTER QUICK START

Το ισχυρό σύστημα γενικής χρήσης για κάθε είδους κατασκευές και ανακαινίσεις με ανάλογο εξοπλισμό για ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών. Αυτοφερόμενος κινητήρας με απόζευξη κραδασμών για εξαιρετική μείωση των κραδασμών και του θορύβου. Πολύ ισχυρός ..

FEIN MULTITALENT START

Το σύστημα γενικής χρήσης για ποικίλες κατασκευές και ανακαινίσεις με το βασικό εξοπλισμό για τις πιο συνηθισμένες εφαρμογές λείανσης και κοπής. Μέγιστη ποιότητα και ευστάθεια με τη μεταλλική κεφαλή μηχανισμού μετάδοσης, συνεχή χρήση σφαιρικών ..

FEIN MULTITALENT QUICK START

Το σύστημα γενικής χρήσης για εσωτερικές κατασκευές και ανακαινίσεις, με QuickIN και τον βασικό εξοπλισμό για λείανση και κοπή. Μέγιστη ποιότητα και ευστάθεια με τη μεταλλική κεφαλή μηχανισμού μετάδοσης και τη συνεχή χρήση σφαιρικών / βελονωτών..

FEIN MULTIMASTER TOP

Το ισχυρό σύστημα γενικής χρήσης για εσωτερικές κατασκευές και ανακαινίσεις με πλούσιο εξοπλισμό για ένα εντυπωσιακό εύρος εφαρμογών. Αυτοφερόμενος κινητήρας με απόζευξη κραδασμών για εξαιρετική μείωση των κραδασμών και του θορύβου. Πολύ ισχυ..

FEIN MULTIMASTER TOP EXTRA

Το ισχυρό σύστημα γενικής χρήσης για εσωτερικές κατασκευές και ανακαινίσεις, με πλούσιο εξοπλισμό για ένα εντυπωσιακό εύρος εφαρμογών και με απορροφητήρα πολύπλευρης χρήσης. Αυτοφερόμενος κινητήρας με απόζευξη κραδασμών για εξαιρετική μείωση τω..

FEIN MULTIMASTER MARINE

Το ισχυρό σύστημα γενικής χρήσης για κάθε είδους κατασκευές και ανακαινίσεις με ανάλογο εξοπλισμό για ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών. Αυτοφερόμενος κινητήρας με απόζευξη κραδασμών για εξαιρετική μείωση των κραδασμών και του θορύβου. Πολύ ισχυρός ..

FEIN MULTIMASTER ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΟ

Το σύστημα γενικής χρήσης με αυτονομία δικτύου για εσωτερικές κατασκευές και ανακαινίσεις με ανάλογο εξοπλισμό για ένα εντυπωσιακό εύρος εφαρμογών. Κινητήρας με μεγάλη ροπή και ίδια απόδοση με την ηλεκτρική έκδοση. Μεγάλη χωρητικότητα επαναφο..

FEIN PROFI COMBO SET

Επαναφορτιζόμενο Multimaster AFMM 14V & Κρουστικό Δραπανοκατσάβιδο ASB 14V Τα πλεονεκτήματα της FEIN : Το πιο χρήσιμο Σετ της Fein για ιδιώτες και επαγγελματίες. Κινητήρες με μεγάλη ροπή και ίδια απόδοση με τις ηλεκτρικές εκδόσεις.   Μεγ..