ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΛ/ΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ

ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ ΠΟΛ/ΚΩΝ ΣΚΑΦΩΝ
Ένα βασικό στοιχείο το οποίο προστατεύει κάθε πολυεστερικό, ξύλινο ή μεταλλικό σκάφος είναι το περιμετρικό προφίλ. Συνήθως τοποθετείται από τον κατασκευαστή του σκάφους.
Τα σχέδια και οι διαστάσεις ποικίλουν και έχουν να κάνουν με το μέγεθος του σκάφους και την χρήση του.
Ερευνήστε όλους τους τύπους των περιμετρικών προφίλ και επιλέξτε αυτόν που ταιριάζει καλύτερα στο μέγεθος και τις προδιαγραφές του σκάφους σας.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

ΠΡΟΦΙΛ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟ ΒΑΡΚΑΣ Α-36

"Προφίλ" περιμετρικό λάστιχο για πολυεστερικά σκάφη - βάρκες. Τοποθετείται κουμπωτό στην ένωση μεταξύ γάστρας και κουβέρτας και προστατεύει το σκάφος από τα χτυπήματα και τη τριβή με τα διπλανά σκάφη ή τις προβλήτες. Τεχνικά Χαρακτηριστικ..

ΠΡΟΦΙΛ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟ ΒΑΡΚΑΣ Α-47

"Προφίλ" περιμετρικό λάστιχο για πολυεστερικά σκάφη - βάρκες. Παρόμοιο με το Α36 αλλά με μακρύτερη τη μια πλευρά του. Τοποθετείται κουμπωτό στην ένωση μεταξύ γάστρας και κουβέρτας και προστατεύει το σκάφος από τα χτυπήματα και την τριβή με τα ..

ΠΡΟΦΙΛ - ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟ ΣΚΑΦΩΝ A-65

"Προφίλ" περιμετρικό λάστιχο βαρέως τύπου για μεσαία και μεγάλου μεγέθους σκάφη. Προστατεύει από τα χτυπήματα και τη τριβή με την προβλήτα ή τα άλλα σκάφη. Τοποθετείται καρφωτό με ανοξείδωτες βίδες. Τεχνικά Χαρακτηριστικά Στοιχεία Υ..

ΠΡΟΦΙΛ Α-20

Ειδικό λαστιχένιο "Προφίλ". Συνδυάζεται προαιρετικά με το περιμετρικό Προφίλ AGS. Τοποθετείται κουμπωτό στην εσοχή του περιμετρικού AGS για διακοσμητικούς κυρίως λόγους. Τεχνικά Χαρακτηριστικά Στοιχεία Υλικό PVC Βάρος ανά τρ...

ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ Τ

"Προφίλ" αλουμινίου σε σχήμα "Τ". Τοποθετείται στην ένωση της γάστρας με την κουβέρτα και πάνω του κουμπώνει το περιμετρικό προφίλ Α36 ή Α47. Τεχνικά Χαρακτηριστικά Στοιχεία Υλικό Αλουμίνιο Βάρος ανά τρ.μ. +/- 70gr Διαστάσει..

ΠΡΟΦΙΛ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟ ΣΚΑΦΩΝ Α-30

Περιμετρικό συρταρωτό προφίλ λάστιχο. Τοποθετείται συρταρωτά επάνω στο ειδικό αντίστοιχο για το συγκεκριμένο προφίλ αλουμινένιο προφίλ. Τεχνικά Χαρακτηριστικά Στοιχεία Υλικό Αλουμίνιο Βάρος ανά τρ.μ. +/- 80gr Διαστάσεις 30m..

ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΥΡΤΑΡΩΤΟ

Προφίλ αλουμινίου για το συρταρώτο περιμετρικό προφίλ Α-30. Τοποθετείται κολλητό η καρφωτό περιμετρικά στο σκάφος και επάνω του συρταρώνει το περιμετρικό προφίλ Α-30. Τεχνικά Χαρακτηριστικά Στοιχεία Υλικό Αλουμίνιο Βάρος ανά τρ.μ..

ΠΡΟΦΙΛ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟ ΣΚΑΦΩΝ DF-21

Προφίλ περιμετρικό λάστιχο τύπου D. Κατάλληλο για μεγάλα κυρίως σκάφη. Με εσωτερικό κενό (κούφιο) παρέχει ιδιαίτερα υψήλη θωράκιση στο σκάφος. Ιδανικό και για τοποθέτηση στην πρύμνη μεγάλων σκαφών για την προστασία τους απο πιθανό χτύπημα στην προβ..

ΠΡΟΦΙΛ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟ ΣΚΑΦΩΝ F-24

Προφίλ περιμετρικό λάστιχο για μεγάλα σκάφη. Χρησιμοποιείται κυρίως σε σκάφη τύπου Λάντζας ή άλλα παρόμοια σκάφη. Τοποθετείται καρφωτό ανά τακτά διαστήματα επάνω στην επιφάνεια με περαστή βίδα και ροδέλα η ανοξείδωτη λάμα. Τεχνικά Χαρακτη..

ΠΡΟΦΙΛ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟ F-29

Περιμετρικό προφίλ για μικρά μεσαία και μεγάλα σκάφη. Προστατεύει το σκάφος κατά την πρόσκρουση ενώ προσφέρει όμορφη εξωτερική εμφάνιση. Αποτελείται από δύο αποσπώμενα προφίλ τα οποία συρταρώνουν μεταξύ τους. Τοποθετείται πρώτα το μαύρο προφίλ ..