Λαστιχόκολλες Αρμών Deck

Σφραγιστικές κόλλες αρμών.
Όλες οι παρακάτω κόλλες είναι κατάλληλες για το γέμισμα των αρμών σε υλικά όπως το Teak, το Marinedeck κ.α. υλικά καταστρώματος.
Χρήσιμη συμβουλή.
Όλες οι αρμόκολλες είναι ευαίσθητες στη χλωρίνη και σε διάφορα ακατάλληλα ισχυρά καθαριστικά τα οποία αποσυνθέτουν το υλικό ενώ συγχρόνως μπορεί να μην είναι αποτελεσματικά όσο ένα ειδικό καθαριστικό για Teak!
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

TEAK DECKING SIS 440 (USA)

Ελαστομερές γεμιστικό/συγκολλητικό υδατοστεγές υλικό για τη σφράγιση αρμών καταστρώματος από Teak, Marinedeck κ.α. Προϊόν (προέλευσης USA) εξαιρετικών προδιαγραφών και προηγμένης σύνθεσης. Άριστη πρόσφυση χωρίς εφαρμογή Primer (κέρδος χρόνου και ..

SIMSON DECK CAULK

Παχύρρευστο, συγκολλητικό σφραγιστικό υδατοστεγές υλικό αρμών για καταστρώματα από Teak, Marinedeck κ.α. Ολλανδικό προϊόν με πολύ καλές ιδιότητες. Άριστη πρόσφυση (με εφαρμογή primer). Συντελεστής ελαστικότητας 250%. Αντοχή σε θερμοκρασίες -4..

TEAK CAULK PLUS

Νέα αρμόκολλα για τη σφράγιση/γέμισμα των αρμών του καταστρώματος από teak, marinedeck, ιρόκο κ.α. Με μεγάλο βαθμό ελαστικότητας, άριστη πρόσφυση (πάντα με χρήση primer) και εξαιρετική αντοχή στο θαλασσινό περιβάλλον και τις καταπονήσεις. Δε συρρι..