IOSSO

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

IOSSO SAIL AND CANVAS

Ισχυρή υδατοδιαλυτή σκόνη λευκών και μπλε κόκκων. Για το πλύσιμο επιφανειών από Hypalon Neopren, Pvc, Βινίλιο, καναβάτσο, ιστία κ.α. Εξαλείφει λεκέδες από πετρελαιοειδή, καυσαέρια, μούχλα, αίμα, αλάτι κτ.λ. Επαναφέρει στις επιφάνειες την α..

IOSSO 1, 2, 3 VIA

Υγρό καθαριστικό μπαλονιών φουσκωτού (Hypalon Neopren, Pvc, Βινίλια). Για ισχυρό και γρήγορο καθάρισμα του υφάσματος σε βάθος. Απομακρύνει εύκολα κάθε θαμπάδα και λεκέ από καυσαέρια, πετρελαιοειδή, μελάνι καθώς και διάφορα άλλα κατάλοιπα που ..

IOSSO MAGIC CLEANER

Υγρό συμπυκνωμένο απορρυπαντικό πολλαπλής χρήσεως. Γρήγορο και αποτελεσματικό καθάρισμα σχεδόν όλων των επιφανειών (πλαστικών, καραβόπανων, ξύλων, πολυεστερικών επιφανειών). Δεν είναι τοξικό, είναι βιολογικό-οικολογικό και δεν περιέχει χλωρίν..

IOSSO ACID CLEANER

Επαγγελματικό όξινο καθαριστικό πολύ ισχυρό για αφαίρεση της επιφανειακής οξείδωσης. Αφαιρεί άλατα, θαμπάδα κ.α. από το gel coat του σκάφους. Ενδείκνυται για το πλύσιμο όλου του σκάφους (hull, deck). Για πλύσιμο με το χέρι ή υδροπλυστικό. ..

IOSSO ALKALINE HULL CLEANER

Πολύ ισχυρό επαγγελματικό καθαριστικό σαμπουάν αλκαλικής βάσης. Για τον βαθύ καθαρισμό του hull και του deck κάθε σκάφους από κάθε είδους ισχυρούς λεκέδες και στίγματα. Επαναφέρει την αρχική στιλπνότητα και καθαρότητα του gel coat. Κατάλληλ..

IOSSO METAL FOAM

Υγρό καθαριστικό ανοξείδωτων και άλλων μεταλλικών επιφανειών. Κατάλληλο για την αφαίρεση σκουριάς και οξείδωσης από τις επιφάνειες. Εφαρμογή: Ψεκάζουμε την επιφάνεια και κατόπιν ξεβγάζουμε με γλυκό νερό. Στη συνέχεια αν χρειαστεί γυαλί..

IOSSO DECAP IN

Διαβρωτικό στριδώνας και άλγης (πρασινίλας) από τα μεταλλικά μέρη των σκαφών. Ενδείκνυται για μηχανή, προπέλα, φλαπς & εσωτερικά κυκλώματα. Ενεργεί γρήγορα (30 λεπτά περίπου) διαβρώνοντας κάθε στέρεο σώμα το οποίο έχει προσκολληθεί στις επιφά..

IOSSO DECAP OUT

Διαβρωτικό στριδώνας και πρασινίλας (μαλούπα) για τα ύφαλα των σκαφών. Ενεργεί γρήγορα (30 περίπου λεπτά) και διαβρώνει κάθε στέρεο σώμα επάνω στη γάστρα είτε αυτό είναι νωπό, είτε στεγνό και ξεραμένο. Εφαρμογή: Αραιώνουμε το διαβρωτικό ..

IOSSO BILGE CLEANER

Υγρό για καθαρισμό καταλοίπων. Αφαιρεί λάδια, γράσα, πετρελαία, βενζίνες από: σεντίνες, μηχανοστάσια, γκαράζ κ.α. Εφαρμογή: Χρησιμοποιείται αναραίωτο ή ελαφρώς αραιωμένο με νερό. Αδειάζουμε το προϊόν μέσα στους χώρους που θέλουμε να καθ..

IOSSO BILGE CLEANER CUSTOM

Συμπυκνωμένο υγρό απορρυπαντικό σεντινών για διάλυση πετρελαιοειδών. Για γράσα και άλλους ισχυρούς ρύπους. Εφαρμογή: Αδειάζουμε το προϊόν στις σεντίνες αραιώνοντας το με νερό σε αναλογία 10%, κατόπιν το αναδεύουμε ελαφρώς και το αφήνουμε..

IOSSO TEAK CLEANER

Καθαριστικό σαμπουάν για TEAK ή άλλα ελαιώδη ξύλα σε υγρή μορφή ή σκόνη. Καθαρίζει σε βάθος και αφαιρεί τους λεκέδες και τα στίγματα αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά του Teak. Είναι ασφαλές στη χρήση του. Δεν είναι τοξικό, δεν περιέχει στοιχ..

IOSSO TEAK BRIGHTENER

Καθαριστικό υγρό για Teak και άλλα ελαιώδη ξύλα. Καθαρίζει με ήπιο τρόπο το Teak αφαιρώντας κάθε πιθανό λεκέ όπως υπολείμματα ψαριών, φαγητών, πετρελαίων κ.α. από την επιφάνεια και αναζωογονεί τους πόρους του ξύλου. Έτσι επαναφέρει την χαμένη..

IOSSO BIO-X

Καθαριστικό μυκητιοκτόνο τουαλετών και δεξαμενών νερού, σε υγρό διάλυμα ή σκόνη. Αφού αναμειχθεί με το νερό αναπτύσσεται ένα βιολογικό υλικό το οποίο και εγκαθίσταται στις υδροροές και στο αποχετευτικό σύστημα των σκαφών. Εξαλείφει τις δυσάρ..

IOSSO MARINE POLISH

Καθαριστική - Γυαλιστική - Προστατευτική αλοιφή ανοξείδωτων και λοιπών μετάλλων. Ενδείκνυται για μπρούτζο, χαλκό, αλουμίνιο, χρώμιο, άργυρο. Αφαιρεί σκουριά και οξείδωση, γυαλίζει και αφήνει ένα προστατευτικό φιλμ στις επιφάνειες για μεγάλο δ..

IOSSO QUICK GLOSS K1

Καθαριστική - Γυαλιστική αλοιφή πολυεστερικών επιφανειών και gel coat. Αφαιρεί λεκέδες, κιτρινίλα, θαμπάδα και επιφανειακή σκουριά, αφήνοντας μια πολύ στιλπνή επιφάνεια. Εφαρμογή: Αφού έχουμε πρώτα πλύνει την επιφάνεια απλώνουμε την αλο..

IOSSO GLITTER

Γυαλιστική αλοιφή ειδική για Plexiglas και άλλα πολυκαρβονικά υλικά. Εξαλείφει θαμπάδα, στροβιλοειδείς γραμμές και χαρακώσεις και επαναφέρει στο Plexiglass την αρχική του διαύγεια. Εφαρμογή: Επαλείφουμε την επιφάνεια με το προϊόν και κα..

IOSSO RAFT WONDER

Ειδικό γυαλιστικό/συντηρητικό υγρό για την προστασία των μπαλονιών φουσκωτών σκαφών. Ενδείκνυται για επικάλυψη Η/Ν και PVC, χειρολαβών, περιμετρικών λάστιχων, δερματίνης κ.λπ. Χρησιμοποιείται αφού πρώτα έχουν καθαριστεί τα μπαλόνια. Καλύπτε..

IOSSO RAFT LUX

Ειδικό γυαλιστικό/συντηρητικό διάλυμα για την προστασία των μπαλονιών φουσκωτών σκαφών. Ενδείκνυται για (Η/Ν και PVC), χειρολαβών, περιμετρικών λάστιχων, δερματίνης κλπ. Με ακόμα πιο βελτιωμένα χαρακτηριστικά από το RAFT WONDER. Εφαρμογή..

IOSSO GOLDEN NATURAL TEAK OIL

Προστατευτικό λάδι teak και λοιπών ξύλων θαλάσσης. Περιέχει φυσικά συστατικά τα οποία εισχωρούν βαθιά στο ξύλο αναδεικνύοντας τη χαμένη λάμψη. Προσφέρει μακροχρόνια προστασία από τον ήλιο, την υπεριώδη ακτινοβολία και την αποξήρανση, καθώς κ..

IOSSO GOLDEN TEAK SEALER

Γυαλιστικό- Εμποτιστικό-Προστατευτικό υγρό για Teak και παρόμοια ξύλα. Είναι μελετημένο ειδικά για να διεισδύει εις βάθος στους πόρους του ξύλου προστατεύοντας και αναδεικνύοντας την ξανθιά λάμψη του Teak χωρίς να το σκουραίνει. Για ένα σωστό..