Άφθαρτο

Η χρήση υλικών και εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας εγγυάται τη θρυλική διάρκεια ζωής των ηλεκτρικών εργαλείων FEIN. Μεταλλική κεφαλή μετάδοσης, ενισχυμένο πλαστικό περίβλημα κινητήρα, ρουλεμάν στεγανά από τη σκόνη, πλήρως χυτευμένο ηλεκτρονικό σύστημα – για την καθημερινή απαιτητική χρήση ένα πλήθος μέτρων διασφαλίζει την αξιοπιστία των εργαλείων, η οποία είναι αυτονόητη για τα ηλεκτρικά εργαλεία της FEIN.

Ελεγμένα

Η FEIN κατασκευάζει τα προϊόντα της με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους παραγωγής και με μέγιστο επίπεδο ποιότητας. Πριν φτάσουν στους τελικούς χρήστες, τα ηλεκτρικά εργαλεία FEIN υφίστανται τους πλέον αυστηρούς ελέγχους ποιότητας με στόχο την άριστη κατασκευή τους, το οποίο παρέχεται με τις υπερσύγχρονες μεθόδους παραγωγής «Made in Germany».

Ασφαλή

Η FEIN είναι υπεύθυνη για ένα πλήθος πρωτοποριακών χαρακτηριστικών σχετικών με την ασφάλεια κατά την ανάπτυξη των ηλεκτρικών εργαλείων. Όπως, μεταξύ άλλων, το ηλεκτρικό σύστημα πέδησης στους γωνιακούς τροχούς. Αυτό καθιστά τα ηλεκτρικά εργαλεία FEIN ως παραδειγματικά πρότυπα για την ασφάλεια

Πανίσχυρα

Οι κινητήρες υψηλής απόδοσης της FEIN διαθέτουν ιδιαίτερα υψηλή αναλογία χαλκού – για μεγάλη ισχύ διαρκείας και εντυπωσιακή αντοχή. Έχουν σχεδιαστεί για επαγγελματική συνεχόμενη χρήση στη βιομηχανία και σε τεχνικές εργασίες.

Πρωτοποριακά

Η κατασκευή δυο τεμαχίων φροντίζει για μέγιστη ασφάλεια από συστροφή και εξαιρετικά μικρές διαστάσεις. Πλήρης κάλυψη πόλων και οπλισμού
η τέλεια προστασία από κραδασμούς και κρούσεις.

Πρακτικά

Τα ηλεκτρικά εργαλεία FEIN κατασκευάζονται σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της εργονομίας – για βέλτιστο χειρισμό και ξεκούραστη εργασία ακόμα και σε συνεχή χρήση.

Χαμηλό επίπεδο κραδασμών

Ειδικά ζυγοσταθμισμένος οπλισμός, ελαστική έδραση των ρουλεμάν, απόζευξη κινητήρα και περιβλήματος – ήδη από τα στάδια σχεδιασμού και κατασκευής των ηλεκτρικών εργαλείων FEIN η αθόρυβη λειτουργία τους είναι καθοριστικής σημασίας.

Φιλικά για τον χρήστη

Τα ηλεκτρικά εργαλεία FEIN κρύβουν πολυάριθμα πλεονεκτήματα, τα οποία απλοποιούν και διευκολύνουν τη χρήση των προϊόντων μας. Από το σύστημα ταχείας σύσφειξης QuickIN χωρίς πρόσθετα εργαλεία και το μονοκόμματο τσοκ με ασφάλιση ατράκτου, μέχρι το μεγάλο μήκος 5 m του ηλεκτρικού καλωδίου άριστης βιομηχανικής ποιότητας.