Γωνιακοί Τροχοί

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

FEIN ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΤΡΟΧΟΣ WSG 14-70 E

Ισχυρός γωνιακός τροχός Compact με ηλεκτρονική ρύθμιση στροφών. Κατάλληλος για λείανση και προεργασία ευαίσθητων επιφανειών όπως τα ανοξείδωτα για τα οποία συνιστάται να μην υπερβαίνουμε τις 7000 στροφές ανά λεπτό. Σε συνδυασμό με τον γωνιακό στιλβ..

FEIN ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΤΡΟΧΟΣ COMPACT WSB 14-125 T

Απόλυτος σχεδιασμός ασφαλείας με τον διακόπτη αφής Tip Start, Auto Stop. Εργονομικός σχεδιασμός. Άφθαρτο ηλεκτρικό σύστημα φρένου για γρήγορο σταμάτημα του δίσκου EBS. Σύστημα ταχείας αλλαγής QuickIN για γρήγορη και χωρίς εργαλεία αλλαγή εξαρτημάτων..

FEIN ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΤΡΟΧΟΣ POWER Φ125mm WSG 15-125P

Πανίσχυρος γωνιακός τροχός για εργασίες λείανσης και κοπής. Τα πλεονεκτήματα της FEIN : Κινητήρας σχεδιασμένος για μέγιστη ταχύτητα και ροπή υπό φορτίο. Η υψηλότερη ποσότητα χαλκού σε κινητήρα. Βέλτιστη ψύξη του κινητήρα για ιδιαίτερα χαμηλή θερμοκ..

FEIN ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΤΡΟΧΟΣ SOLID Φ125mm WSG 8-125

Ισχυρός γωνιακός τροχός για εργασίες λείανσης και κοπής. Τα πλεονεκτήματα της FEIN : Κινητήρας σχεδιασμένος για μέγιστη ταχύτητα και ροπή υπό φορτίο. Η υψηλότερη ποσότητα χαλκού σε κινητήρα. Βέλτιστη ψύξη του κινητήρα για ιδιαίτερα χαμηλή θερμοκρασ..

FEIN ΓΩΝΙΑΚΟΣ ΤΡΟΧΟΣ ΓΙΑ ΙΝΟΧ WSG 15-70

Πανίσχυρος γωνιακός τροχός για εργασίες λείανσης και κοπής inox. Τα πλεονεκτήματα της FEIN : Κινητήρας σχεδιασμένος για μέγιστη ταχύτητα και ροπή υπό φορτίο. Η υψηλότερη ποσότητα χαλκού σε κινητήρα. Βέλτιστη ψύξη του κινητήρα για ιδιαίτερα χαμηλή θ..