Ηλ Βίντζια Έλξεως

Ηλεκτρικά βίντζια έλξεως 12volts της Εταιρίας POWERWINCH (εισάγονται συσκευασμένα από τις Η.Π.Α.).
Τοποθετούνται (κρεμιούνται) στον κοτσαδόρο του αυτοκινήτου χωρίς να χρειάζεται κάποιο εργαλείο και είναι έτοιμα να τραβήξουν οποιοδήποτε φορτίο (σκάφος, τρέυλερ, αυτοκίνητο, βαριά αντικείμενα στην καρότσα) παίρνοντας ρεύμα από τη μπαταρία του αυτοκινήτου.
  • Συνοδεύονται από ειδικά διασκευασμένη πλάκα για τη στερέωση στον κοτσαδόρο ή και σε επίπεδη επιφάνεια (καρότσα αυτοκινήτου, δάπεδο, τρέυλερ κ.λπ.).
  • Διαθέτουν μανιβέλα για χειροκίνηση σε περίπτωση βλάβης, καλώδια αρκετού μήκους με δαγκάνες για σύνδεση με τη μπαταρία του αυτοκινήτου και ισχυρό συρματόσχοινο αρκετών μέτρων με γάντζο στην άκρη του. Μπορούν να δουλέψουν και με 220volts παρεμβάλλοντας έναν ανορθωτή.
  • Στις Η.Π.Α. θεωρούνται τα πιο αξιόπιστα βίντζια για πολλαπλές χρήσεις.
Στον παρακάτω πίνακα αναφέρονται ενδεικτικά οι δυνατότητες έλξεως του κάθε τύπου σε επιφάνειες με κλίση 0o, 17o και 45o αντίστοιχα. Να λαμβάνεται υπ` όψιν ότι οι πιο ανηφορικές ράμπες σπάνια ξεπερνούν κλίση 17o.
Οι τύποι RB χαρακτηρίζουν τα μοντέλα τα οποία είναι επιθεωρημένα και πιθανώς κατασκευασμένα από το εργοστάσιο της Αμερικής ώστε να πληρούν τις αντίστοιχες προδιαγραφές με τα CE και διατίθενται σε αρκετά πιο συμφέρουσες τιμές.
(*Είναι διαθέσιμα μόνο για περιορισμένες περιόδους και σε περιορισμένα κομμάτια.)
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

POWERWINCH CE 1500

Για μικρά κυρίως σκάφη (4-5m) μετρίου βάρους. Περιλαμβάνει : Έτοιμα καλώδια (αρνητικό-θετικό) μήκους 6m (το καθένα) με ενσωματωμένη ασφάλεια (30 Amp) και κροκοδειλάκια για άμεση σύνδεση με τους πόλους της μπαταρίας (12V). Βάση για τον κοτ..

POWERWINCH RB 235

Για μικρά κυρίως σκάφη (4-5m) μετρίου βάρους. Factory rebuilt (RB) - επιθεωρημένα ή ανακαινισμένα από το εργοστάσιο. Περιλαμβάνει : Έτοιμα καλώδια (αρνητικό-θετικό) μήκους 6m (το καθένα) με ενσωματωμένη ασφάλεια (30 Amp) και κροκοδε..

POWERWINCH CE 712

Για σκάφη μεσαίου μεγέθους έως 3.500 kg. Περιλαμβάνει : Έτοιμα καλώδια (αρνητικό-θετικό) μήκους 6m (το καθένα) με ενσωματωμένη ασφάλεια (60 Amp) και κροκοδειλάκια για άμεση σύνδεση με τους πόλους της μπαταρίας (12V). Βάση για τον κοτσαδόρ..

POWERWINCH CE 4500

Για σκάφη μεσαίου μεγέθους έως 3.500 kg. Περιλαμβάνει : Έτοιμα καλώδια (αρνητικό-θετικό) μήκους 6m (το καθένα) με ενσωματωμένη ασφάλεια (60 Amp) και κροκοδειλάκια για άμεση σύνδεση με τους πόλους της μπαταρίας (12V). Βάση για τον κοτσαδόρ..

POWERWINCH RB 2400

Για σκάφη μεσαίου μεγέθους έως 3.500 kg. Factory rebuilt (RB) - επιθεωρημένα ή ανακαινισμένα από το εργοστάσιο. Περιλαμβάνει : Έτοιμα καλώδια (αρνητικό-θετικό) μήκους 6m (το καθένα) με ενσωματωμένη ασφάλεια (60 Amp) και κροκοδειλάκια γι..

POWERWINCH CE 915

Κατάλληλο για μεγάλα σκάφη έως 4.500 kg. Με χειριστήριο έλξεως και αφέσεως. Περιλαμβάνει : Έτοιμα καλώδια (αρνητικό-θετικό) μήκους 6m (το καθένα) με ενσωματωμένη ασφάλεια (60 Amp) και κροκοδειλάκια για άμεση σύνδεση με τους πόλους της ..

POWERWINCH RB 912

Για μεγάλα σκάφη έως 5150 kg. Factory rebuilt (RB) - επιθεωρημένα ή ανακαινισμένα από το εργοστάσιο. Περιλαμβάνει : Έτοιμα καλώδια (αρνητικό-θετικό) μήκους 6m (το καθένα) με ενσωματωμένη ασφάλεια (60 Amp) και κροκοδειλάκια για άμεση σύνδ..

POWERWINCH RC 23

Για μεσαίου βάρους σκάφη έως 3500 kg. Tηλεχειριζόμενος τύπος RC με ακόμα πιο βελτιωμένα χαρακτηριστικά. Χαρακτηριστικά : Ελέγχεται με τηλεχειριστήριο (remote control). Εξοπλισμός με λυχνία για νυχτερινή χρήση. Νέος επανασχεδιασμέ..

POWERWINCH RC 30

Για μεγάλα σκάφη βάρους έως 5200 kg. Tηλεχειριζόμενος τύπος RC με ακόμα πιο βελτιωμένα χαρακτηριστικά. Χαρακτηριστικά : Ελέγχεται με τηλεχειριστήριο (remote control). Εξοπλισμός με λυχνία για νυχτερινή χρήση. Νέος επανασχεδιασμέ..