Γυαλιστικές Αλοιφές Σκαφών FARECLA


Οι αλοιφές FARECLA δεν περιέχουν Fillers όπως οι κοινές αλοιφές γυαλίσματος.
Τα fillers έχουν το ιδίωμα να καλύπτουν τις μικροαμυχές και τα ελαττώματα χωρίς ωστόσο να τα διορθώσουν, προσφέροντας έτσι μια φαινομενική γυαλάδα η οποία είναι προσωρινή, με αποτέλεσμα πολύ σύντομα τα ελαττώματα να επανεμφανίζονται.
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ:
 • Πριν γυαλίσετε πάντα να είναι καθαρή η επιφάνεια και απαλλαγμένη από κάθε είδους ρύπους.
 • Ανακινείται καλά το δοχείο πριν από κάθε χρήση.
 • Μην αφήνετε την αλοιφή να στεγνώσει. Απλώνετε και τρίβετε απευθείας.
 • Όταν χρησιμοποιείτε αλοιφαδόρο εφαρμόζετε την αλοιφή με το προτεινόμενο γουνάκι/σφουγγαράκι για το ιδανικό αποτέλεσμα. Λάθος αντιστοιχία λειαντικού και αλοιφής μεταλλάσσει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
 • Εύρος στροφών αλοιφαδόρου 600 - 1.500 στροφές/λεπτό.
 • Ψεκάζετε το γουνάκι ή απευθείας την επιφάνεια, που έχετε περάσει με αλοιφή, με λίγο νερό αν κρίνετε απαραίτητο πριν τη γυαλίσετε. Αυτό βοηθάει αρκετά και στο αποτέλεσμα ενώ εξασφαλίζει οικονομία υλικού.
 • Αν χρησιμοποιείτε ντουκόχαρτο/γυαλόχαρτο επιλέγετε εν συνεχεία την κατάλληλη αλοιφή, με βάση το νούμερο του ντουκόχαρτου/γυαλόχαρτου που χρησιμοποιήσατε τελευταίο.
 • Ένα σύστημα διαδοχικών αλοιφών επιτυγχάνει πάντα καλύτερο αποτέλεσμα, π.χ. αρχικό γυάλισμα με PRO-100, δεύτερο γυάλισμα με PRO-300, τρίτο γυάλισμα με PRO-500, και τελικό με PRO GLAZE.
 • Καμία αλοιφή εκτός της PRO UV WAX (η οποία είναι κυρίως κερί), δεν εμπεριέχει κερί ως πρόσθετο συστατικό. Έτσι επιτυγχάνεται η μέγιστη απόδοση της αλοιφής και πραγματική γυαλάδα που διαρκεί.
 • Φοράτε πάντα προστατευτικά γυαλιά και γάντια κατά τη χρήση.
 • Μετά το γυάλισμα ξεπλένετε τα γουνάκια σας με καθαρό νερό και κατόπιν περιστρέφετε τα με τον αλοιφαδόρο για να στεγνώσουν πιο γρήγορα.
 • Αποθηκεύετε τα υλικά μακριά από υψηλές θερμοκρασίες και ήλιο.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

FARECLA PRO 100

Πολύ χοντρή αλοιφή με πολύ υψηλή και γρήγορη κοπτική ικανότητα. Ιδανική για βαθύ καθάρισμα και γυάλισμα σε gel coat, epoxy κ.α. το οποίο είναι ιδιαίτερα καταπονημένο - θαμπό. Αφαιρεί θαμπάδα και γραμμές (αντιστοιχεί σε γυαλόχαρτο-ντουκόχαρτο ..

FARECLA PRO 200

Χοντρή αλοιφή για υψηλό και γρήγορο κοπτικό αποτέλεσμα. Καθαρίζει σε βάθος και γυαλίζει γρήγορα επιφάνειες από gel coat, epoxy κ.α. οι οποίες είναι ιδιαίτερα καταπονημένες. Αφαιρεί θαμπάδα, κιτρινίλα, στροβιλοειδείς γραμμές και γρατσουνιές. ..

FARECLA PRO 300

Γυαλιστική αλοιφή μεσαίας κοπτικής ικανότητας και υψηλου φινιρισματος. Για κάθε τακτικό ή περιοδικό γυάλισμα επιφανειών από gel coat, epoxy κ.α. όπου απαιτείται ισχυρή απόδοση σε καθάρισμα αλλά και συγχρόνως υψηλή γυαλάδα. Αφαιρεί θαμπάδα, κι..

FARECLA PRO 500

Ψιλή γυαλιστική αλοιφή ευρείας εφαρμογής, χαμηλής κοπτικής ιδιότητας, για εξαιρετική γυαλάδα. Ιδανική για ελαφρώς καταπονημένες επιφάνειες στις οποίες δεν κρίνεται απαραίτητη η χρήση χοντρότερης αλοιφής. Αφαιρεί θαμπάδα και γρατσουνιές (γραμμ..

FARECLA PRO GLAZE

Πολύ ψιλή γυαλιστική αλοιφή ειδικών προσθέτων με μηδενική κοπτική ικανότητα. Αφαιρεί το ελαφρύ θάμπωμα της επιφάνειας που δημιουργείται με τη πάροδο του χρόνου. Προσφέρει εκτυφλωτική λάμψη και ένα τέλειο φινίρισμα σε επιφάνειες από gel coat, ..

FARECLA PRO UV WAX

Γυαλιστικό υγρό κερί εξαιρετικής ποιότητας με ειδικά τροποποιημένη επαναστατική φόρμουλα παρασκευής. Λόγω των εξαιρετικών του ιδιοτήτων συνιστάται κυρίως μετά το γυάλισμα με αλοιφή και απευθείας σε καινούριο σκάφος για την προστασία του gel co..