Γουνάκια - Αξεσουάρ Γυαλίσματος FARECLA

Ένα σημαντικό στοιχείο για το σωστό γυάλισμα είναι τα απαραίτητα αξεσουάρ και ο συγκεκριμένος προτεινόμενος τύπος γούνας για την κάθε διαφορετική αλοιφή.
Ο κάθε τύπος αλοιφής προτείνεται με συγκεκριμένο τύπο γούνας.
Για παράδειγμα, αν χρησιμοποιήσουμε μια χοντρή γούνα όπως η Wool Comp Pad με μια χοντρή αλοιφή όπως η Pro 100 θα επιτύχουμε την υψηλότερη κοπτική ικανότητα και ένα αρκετά καλό οπτικό αποτέλεσμα, όπως ακριβώς συνιστάται και από τον κατασκευαστή. Εν συνεχεία, ακολουθώντας θα πρέπει να χρησιμοποιούμε λεπτότερη γούνα όπως η Lamswool Pad.
Αναιρώντας αυτή την οδηγία και χρησιμοποιώντας το ίδιο γουνάκι, τότε αν προσέξουμε θα παρατηρήσουμε ότι ενώ η αλοιφή Pro 300 είναι αρκετά ψηλότερη από την Pro 100 με σκοπό την υψηλότερη γυαλάδα, το αποτέλεσμα τείνει να παραμένει σχεδόν το ίδιο με μικρή διαφορά. Έτσι ξοδεύουμε την λεπτότερη αλοιφή με ίσως ανεπιτυχές αποτέλεσμα.
Όλα τα γουνάκια και σφουγγάρια Farecla είναι κατασκευασμένα από φυσική προβιά και άλλα ποιοτικά υλικά αντίστοιχα και έχουν υποστεί τις πιο προηγμένες μεθόδους κατεργασίας ώστε να σέβονται την επιφάνεια του Gel Coat και των χρωμάτων και συγχρόνως να έχουν μεγάλη αντοχή και μικρή φθορά.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

FARECLA WOOL COMPOUNDING PAD

Γουνάκι γυαλίσματος (χριτς-χρατς) από ίνες μαλλιού σε χοντρές πλέξεις. Ενδείκνυται για χοντρό και γρήγορο κοπτικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό κυρίως με τις χοντρές αλοιφές PRO100, PRO200 και πιο σπάνια με την PRO300. Διαστάσεις: 20 cm διάμετρο..

FARECLA DOUBLE SIDED WOOL COMPOUNDING PAD

Γουνάκι γυαλίσματος διπλής όψεως από ίνες μαλλιού σε χοντρές πλέξεις. Επενδυμένο με μαλλί σε όλες τις πλευρές του. Πιο αποδοτικό. Πιο ασφαλές για την επιφάνεια την οποία γυαλίζει. Προσαρμόζεται στον αλοιφαδόρο με τον ειδικό μεταλλικό αντά..

FARECLA LAMBSWOOL PAD

Γουνάκι γυαλίσματος «χριτς-χρατς» από φυσική προβιά εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής. Ενδείκνυται για τη χρήση των μεσαίων και ψιλών αλοιφών (PRO300, PRO500). Διαστάσεις: 15 cm & 20 cm διάμετρος. Συσκευασία: Τεμ. Ø 15cm & Τεμ. Ø 20cm ..

FARECLA DOUBLE SIDED LAMBSWOOL PAD

Γούνα γυαλίσματος διπλής όψης απο φυσική προβιά. Αποτελείται από μια λεπτή ελαφρώς εύκαμπτη βάση εσωτερικά, καλυμμένη με μαλακό μαλλί σε όλες τις πλευρές. Με αυτό τον τύπο γούνας το γυάλισμα είναι πιο αποδοτικό χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να π..

FARECLA YELLOW COMPOUNDING FOAM

Σκληρό σφουγγάρι γυαλίσματος «χριτς-χρατς». Βελτιώνει την κοπτική ικανότητα των χοντρών κυρίως αλοιφών. Επιτυγχάνει γρηγορότερο αποτέλεσμα και χαμηλότερο κόστος εργασίας. Για χρήση με τις αλοιφές PRO 100, PRO 200. Διαστάσεις: 15 cm & ..

FARECLA BLACK FINISHING FOAM

Μαλακό σφουγγάρι γυαλίσματος «χριτς-χρατς». Ιδανικό για το τελικό γυάλισμα με την πολύ ψιλή αλοιφή PRO GLAZE. Διαστάσεις: 15 cm & 20 cm διάμετρος. Συσκευασία: Τεμ. Ø 20cm & Σετ. 2(τεμ) Ø15cm ..

FARECLA WOOL BALL

Γουνάκι γυαλίσματος σε σχήμα μπάλας. Κατάλληλο για εύκολη διείσδυση και αποτελεσματικό γυάλισμα σε δυσπρόσιτα σημεία. Στερεώνεται σε οποιοδήποτε ηλεκτρικό ή επαναφορτιζόμενο δράπανο. Διαστάσεις: 10 cm & 18 cm διάμετρος. Συσκευασία: Τεμ..

FARECLA FINISHING CLOTH

Πανάκια γυαλίσματος/φινιρίσματος. Κατάλληλα για την απομάκρυνση της πλεονάζουσας αλοιφής, της υγρασίας, της λιπαρότητας και του στατικού ηλεκτρισμού, από την επιφάνεια. Χρησιμοποιούνται απευθείας μετά τη χρήση κάθε αλοιφής. Εφαρμογή με το χ..

FARECLA BACK PLATE

Βάση αλοιφαδόρου «χριτς-χρατς» Κατάλληλη για όλα τα γουνάκια και σφουγγαράκια γυαλίσματος. Διαστάσεις: 15 cm & 20 cm διάμετρος. Συσκευασία: Τεμ. Ø 15cm & Τεμ. Ø 20cm ..

FARECLA QC BOLT ATTACHMENT

Μεταλλικός αντάπτορας. Βιδώνεται στον άξονα (Μ-14) του αλοιφαδόρου και επάνω του κουμπώνουν και ξεκουμπώνουν τα γουνάκια διπλής όψεως. Απαραίτητο εξάρτημα για την χρήση των γουνών διπλής όψεως. Συσκευασία: 1Τεμ. ..

FARECLA SPRAY BOTTLE

Ειδική ογκομετρική φιάλη ψεκασμού με εργονομική σχεδίαση για πιο εύκολο χειρισμό. Για ψεκασμό νερού στην επιφάνεια ή επάνω στο γουνάκι όταν αυτό απαιτείται κατά το γυάλισμα. Διαστάσεις: φιάλη 1lt. Συσκευασία: 1Τεμ. ..