Ρολά Πατήματος Πολυεστέρα

Απαραίτητο εργαλείο για κάθε πλαστικοποίηση είναι πάντα κάποιο μεταλλικό, αλουμινένιο ή πλαστικό ρολό πατήματος.
Στην συγκεκριμένη κατηγορία θα βρείτε μια μεγάλη σειρά τέτοιων εργαλείων κατάλληλα για κάθε χρήση και απαίτηση ανάλογα την περίσταση της κάθε κατασκευής.
Χρήσιμη συμβουλή : μετά την ολοκλήρωση της εργασίας, πλύνετε πολύ καλά το εργαλείο σας με Eco-Solv ή ασετόν αφαιρώντας κάθε υπόλειμμα ρητίνης και υφάσματος ώστε να παραμείνει για την επόμενη χρήση.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

PADDLE ROLLER

Ρολό αλουμινίου με οριζόντιες ραβδώσεις. Απαραίτητο εργαλείο για τον σωστό εμποτισμό και στρώσιμο όλων των fiber glass (Μat, Wr, Σύνθετα) μετά τον εμποτισμό τους με ρητίνη. Ελαφρύ. Οικονομικό. Τύποι Χαρακτηριστικά Ρ258 50mm x 15..

FINN ROLLER

Ρολό αλουμινίου καθέτων ραβδώσεων - παραλλήλων στην φορά κίνησης. Δεν ανασηκώνει το ύφασμα και αφήνει ένα πολύ καλό φινίρισμα. Έχει αιχμηρές ραβδώσεις με βαθύ αυλάκι μεταξύ τους, αφήνοντας έτσι αρκετή ρητίνη στην επιφάνεια κατά το ρολάρισμα ενώ ..

BUBBLE ROLLER

Ρολό αλουμινίου συνδυασμού “Paddle Roller” & “Finn Roller”. Με τα πλεονεκτήματα και των δύο. Εξαιρετικό στο στρώσιμο και τον εμποτισμό όλων των υφασμάτων. Κατά το ρολάρισμα πατάει άριστα το υφάσματα απομακρύνοντας κάθε φουσκάλα ενώ συγχρ..

BOLT ROLLER

Ρολό αλουμινίου με κάθετες ραβδώσεις χαμηλού προφίλ. Για το ιδανικό στρώσιμο και εμποτισμό όλων των υφασμάτων (fiber glass, tissue, σύνθετων κ.α.) Το μικρό σχετικά προφίλ με τις λεπτές ραβδώσεις και αυλακώσεις ενδιάμεσα,καθιστά το συγκεκριμένο..

BRISTLE ROLLER

Ρολό από σκληρή κοντοκουρεμένη μαύρη τρίχα (σχεδόν άκαμπτη). Απαραίτητος τύπος για καθε επαγγελματία. Ιδανικό για την πολύ εύκολη αφαίρεση του αέρα μετά τον εμποτισμό υφασμάτων (Mat, Wr, Σύνθετα κ.α.) με ρητίνη. Κατά το ρολάρισμα της επιφάν..

PTFE ROLLER

Ρολό από Τεφλόν με ραβδώσεις παράλληλες στη φορά του ρολού. Το συγκεκριμένο υλικό κατασκευής του εξυπηρετεί στο εύκολο καθάρισμα του ακόμη και αν ξεχαστεί άπλυτο ή στεγνώσει η ρητίνη επάνω του μετά από κάποια χρήση. Η εξαιρετικά φινιρισμένη κ..

SPRING ROLLER

Ελατηριωτό ρολό για πολύ ειδικές εφαρμογές. Για εξαιρετική εφαρμογή και τέλειο στρώσιμο των υφασμάτων σε κοίλες ή κυρτές επιφάνειες, λούκια, εξογκώματα και πάσης φύσεως ανομοιόμορφες επιφάνειες. Για απαιτητικές εφαρμογές. Τύποι Χαρακ..

DISC CORNER ROLLER

Ρολό αλουμινίου - δίσκος. Για πάτημα των υφασμάτων σε δυσπρόσιτα πολύ στενά σημεία (λούκια, αυλακώσεις, γωνίες κ.ά). Τύποι Χαρακτηριστικά D150 30mm x 60mm διάμ. Διατίθεται σε : Τεμ. ..