Πιστόλια Σιλικόνης

Απαραίτητο εξάρτημα για την χρήση μιας λαστιχόκολλας0σιλικόνης είναι το ειδικό πιστόλι.
Πιο κάτω θα βρείτε μια ποικιλία από πιστόλια σιλικόνης κατάλληλα για επαγγελματική καθώς και για ερασιτεχνική χρήση.
  • Για εκτεταμένη επαγγελματική χρήση ένα πιστόλι στην έκδοση ‘’αέρος’’ είναι πάντα η πιο ενδεδειγμένη επιλογή.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

ΠΙΣΤΟΛΙ COX AIRFLOW COMBI ΑΕΡΟΣ 310/600ml

Πιστόλι αέρος για φύσιγγα 310ml καθώς και για λουκάνικο 600ml. Για συγκολλητικά παχύρρευστα όπως οι λαστιχόκολλες και αρμόκολλες θαλάσσης. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση όπου απαιτείται ταχύτητα και ξεκούραστη εφαρμογή. Εύχρηστο - ιδανικό ..

ΠΙΣΤΟΛΙ COX AIRFLOW ΑΕΡΟΣ 310ml

Πιστόλι αέρος για φύσιγγα 310 ή 400ml. Για συγκολλητικά με μεσαίο και υψηλό ιξώδες όπως οι λαστιχόκολλες θαλάσσης. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση όπου απαιτείται ταχύτητα και ξεκούραστη εφαρμογή. Εύχρηστο - ιδανικό για χρήση ακόμα και στα ..

ΠΙΣΤΟΛΙ COX AIRFLOW ΑΕΡΟΣ 600ml

Πιστόλι αέρος για λουκάνικο 600ml. Για κάθε τύπο λαστιχόκολλας όλων των ρευστοτήτων. Ιδανικό για επαγγελματική χρήση όπου απαιτείται ταχύτητα και ξεκούραστη εφαρμογή. Εύχρηστο - ιδανικό για χρήση ακόμα και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία. Κορυφ..

ΠΙΣΤΟΛΙ COX EASYFLOW 310ml

Πιστόλι για φύσιγγα 310 ή 400ml. Για συγκολλητικά χαμηλού ιξώδους, όχι πολύ παχύρρευστα. Από ισχυρό σκελετό για μεγάλη διάρκεια ζωής. Κατάλληλο για ερασιτεχνική κυρίως χρήση - οικονομικό. Σχέση μετάδοσης σκανδάλης : 7:1. Ασκούμενο δυναμ..

ΠΙΣΤΟΛΙ COX EASYPOWER LITHIUM BATTERY 600ml

Πιστόλι μπαταρίας λιθίου για λουκάνικο 600ml. Κατασκευασμένο με τα πιο υψηλά πρότυπα της COX. Ταχύτατη και αβίαστη έξοδος του υλικού χωρίς την ανάγκη ρεύματος. Αξιόπιστη μπαταρία ιόντων λιθίου (10,8 V / 14 WH ). Κορυφαία ποιότητα κατασκευ..

ΠΙΣΤΟΛΙ COX MIDIFLOW 600ml

Πιστόλι για λουκάνικο 600ml. Για συγκολλητικά και λαστιχόκολλες χαμηλού κυρίως ιξώδους. Με κάδο από ABS Polymer για υψηλή αντοχή και χαμηλό βάρος. Σχέση μετάδοσης σκανδάλης : 10:1. Ασκούμενο δυναμικό μέγεθος εφαρμογής : 1.5κΝ (150 kgf) ..

ΠΙΣΤΟΛΙ COX POWERFLOW+HP 310ml

Πιστόλι για φύσιγγα 310 ή 400ml. Για συγκολλητικά μεσαίου και υψηλού ιξώδους - παχύρρευστα. Με πανίσχυρη μετάδοση σκανδάλης 12:1 για εύκολη και ακούραστη εφαρμογή. Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής - για επαγγελματική χρήση. Πανίσχυρος σκελε..

ΠΙΣΤΟΛΙ COX POWERFLOW+HP 600ml

Πιστόλι για λουκάνικο 600ml. Για συγκολλητικά, αρμόκολλες, παρμπριζόκολλες κ.α. Με πανίσχυρη μετάδοση σκανδάλης 18:1 χάρη στην ενισχυμένη έκδοση (+HP). Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής για επαγγελματική χρήση. Σχέση μετάδοσης σκανδάλης : 18..

ΠΙΣΤΟΛΙ COX POWERFOLW CB+HP 600ml

Πιστόλι για λουκάνικο 600ml. Για όλα τα συγκολλητικά και τις λαστιχόκολλες. Με πανίσχυρη μετάδοση σκανδάλης 18:1 χάρη στην ενισχυμένη έκδοση (+HP). Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής με γνώμονα την επαγγελματική χρήση. Με διαφανή κάδο (CB-Cle..

ΠΙΣΤΟΛΙ COX ULTRAFLOW 600ml

Πιστόλι για λουκάνικο 600ml. Για συγκολλήσεις υλικών υψηλού κυρίως ιξώδους, λαστιχόκολλες θαλάσσης, παρμπριζόκολλες κ.α. Είναι το πιο ισχυρό πιστόλι της COX με την πιο ισχυρή μετάδοση σκανδάλης 25:1. Από πανίσχυρο κράμα μετάλλου - πανίσχυρο..

ΠΙΣΤΟΛΙ COX ULTRAFLOW BLUE 310ml

Πιστόλι για φύσιγγα 310 ή 400ml. Για συγκολλητικά υψηλού ιξώδους - παχύρρευστα. Ιδανικό για παρμπριζόκολλες και άλλα παρόμοια υλικά τα οποία απαιτούν ισχυρή δύναμη πιστολιού για να εφαρμοστούν. Πανίσχυρος σκελετός - ακατάβλητος για συνεχόμε..