Ογκομετρικές Κανάτες - Μεζούρες

Να θυμάστε πάντα ότι πρωταρχικό ρόλο για το σωστό αποτέλεσμα κατά την χρήση των υλικών τα οποία είναι συνήθως 2 συστατικών είναι οι ακριβείς αναλογίες.
Γι αυτό το σκοπό η εταιρεία Α. Ανδρέου σας παρέχει μια ανάλογη γκάμα από
  • Ειδικές ογκομετρικές κανάτες
  • Ειδικές ογκομετρικές μεζούρες
  • Ειδικά ογκομετρικά μπουκάλια
  • Σύριγγες κ.α.
Όλα τα συγκεκριμένα προϊόντα παρασκευάζονται από ειδικά εύκαμπτα πλαστικά με μεγάλη αντοχή στα χημικά ώστε να διατηρούνται αναλλοίωτα για πολλαπλές χρήσεις.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ

Εύκαμπτα ογκομετρικά μπουκάλια με μεζούρα ασφαλείας. Είναι κατασκευασμένα από ειδικό πλαστικό για αντοχή στους διαλύτες και τα χημικά. Πιέζοντας το μπουκάλι μεταφέρεται όσο υλικό (καταλύτης π.χ.) χρειάζεται στη μεζούρα το οποίο και κατόπιν αδειάζου..

ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΜΕΖΟΥΡΕΣ

Για τη σωστή μέτρηση του καταλύτη ή άλλων υγρών. Κατασκευασμένες από ειδικό πλαστικό. Δεν επηρεάζονται από τους διαλύτες και άλλα χημικά. Τύποι : 10ml, 25ml, 50ml, 100ml & 250ml. Διατίθεται σε Τεμαχια. ..

ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΣΥΡΙΓΓΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ

Για πολύ μικρές δόσεις όπου απαιτείται υψηλή ακρίβεια. Οικονομική. Τύπος : 10ml Διατίθεται σε Τεμαχια. ..

ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΣΥΡΙΓΓΕΣ ΓΥΑΛΙΝΕΣ

Γυάλινη σύριγγα πολλαπλών χρήσεων. Εξαιρετικής ποιότητας με ανεξίτηλη αρίθμηση (αμμοβολής). Δεν αλλοιώνεται από τους διαλύτες και έχει απεριόριστη διάρκεια ζωής. Προσοχή: Σπάει! Τύπος : 25ml Διατίθεται σε Τεμαχια. ..

ΕΥΚΑΜΠΤΕΣ ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΚΑΝΑΤΕΣ ΜΕΙΓΜΑΤΟΣ

Εύκαμπτες διαφανείς κανάτες με ογκομετρική διαβάθμιση σε ml. Κατασκευασμένες απο πολύ ανθεκτικό πλαστικό για επαγγελματική χρήση. Με χερούλι συγκράτησης για ευκολότερο χειρισμό,μεταφορά και μετάγγιση του περιεχομένου. Επιπλέον η χρήση του μείγματο..

ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΑ ΔΟΧΕΙΑ ΑΝΑΜΕΙΞΗΣ

Πλήρης σειρά απο δοχεία ανάμειξης & συντήρησης χημικών υλικών. Με ακριβή στοιχεία πρόσμιξης χρωμάτων και ρητινών. Διατίθονται με καπάκι σφράγισης περιεχομένου. Οικονομίκα. Τύποι : 365ml, 850ml, 1560ml. Διατίθεται σε Τεμαχια. ..