Κοπτικά - Σπάτουλες

Στην συγκεκριμένη κατηγορία μπορείτε να βρείτε μερικά πολύ χρήσιμα αξεσουάρ.
Για την εύκολη και ασφαλή κοπή των διάφορων ενισχυτικών υφασμάτων που απαιτούνται για μια εργασία.
Επίσης διαφόρων ειδών σπάτουλες θα σας χρησιμεύσουν για την γρήγορη ανάμειξη και άπλωμα παχύρευστων υλικών όπως είναι ο στόκος ή μια ελαστομερής κόλλα.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΨΑΛΙΔΙ EC CUTER

Ηλεκτρικό ψαλίδι επαγγελματικής χρήσης. Λειτουργεί με επαναφορτιζόμενη μπαταρία ή εναλλακτικά με ρεύμα (220V). Κατάλληλο για ταχύτατη και με ακρίβεια κοπή:υαλοϋφασμάτων,ανθρακονημάτων και υφασμάτων Kevlar. Εργονομική σχεδίαση για ξεκούραστο χειρισμ..

ΨΑΛΙΔΙ ΒΑΡΕΩΣ ΤΥΠΟΥ

Ψαλίδι υψηλής αντοχής για όλες τις χρήσεις. Κόβει απροβλημάτιστα όλα σχεδόν τα υφάσματα:mat, w.r, biaxial, σύνθετα Wr/Mat 600/300 καθώς και carbon κ.α. Ιδανικό για επαγγελματίες και ερασιτέχνες. Χρήσιμο εργαλείο για την προετοιμασία (κοπή) των ενισ..

ΟΔΟΝΤΩΤΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ

Για άπλωμα κόλλας, παχύρρευστων στόκων και άλλων παρόμοιων εφαρμογων. Ιδανική για την επίστρωση λαστιχόκολλας κατά τη συγκόλληση καταστρωμάτων, Marinedeck κ.α. Συσκευασία : Τεμ...

ΣΕΤ ΑΤΣΑΛΙΝΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ

Σετ από μεταλλικές ατσαλίνες για πάσης φύσεως στοκαρίσματα και επιδιορθώσεις. Συσκευασία : Σετ. 4 τεμ...

ΣΕΤ ΑΤΣΑΛΙΝΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ

Σετ από πλαστικές ατσαλίνες για πάσης φύσεως στοκαρίσματα και επιδιορθώσεις. Συσκευασία : Σετ. 4 τεμ...

ΦΑΛΤΣΕΤΑ FATMAX 18 mm

Φαλτσέτα υψηλής απόδοσης και ακρίβειας κοπής. Σώμα και βάση λάμας απο μέταλλο για υψηλή αντοχή και μεγάλη διάρκεια ζωής. Ενσωματωμένο κλίπ για πιάσιμο στην τσέπη και κόφτης λάμας. Οδηγός λάμας με αυτόματο κλέιδωμα για εύκολη μετακίνηση και άμεσο κλ..

ΦΑΛΤΣΕΤΑ FATMAX EXTREME 25 mm

Φαλτσέτα βαρέως τύπου υψηλών απαιτήσεων. Μεταλλικό σώμα-υψηλής αντοχής και ανθεκτικό στη σκουριά. Μακρύτερο σώμα-επιτρέπει το κράτημα με τα δύο χέρια όταν απαιτείται περισσότερη δύναμη για την κοπή. Λαβή με ραβδώσεις-βελτιώνει το κράτημα. Λάμα μεγα..

ΦΑΛΤΣΕΤΑ 25 mm

Φαλτσέτα πολλαπλών χρήσεων-οικονομική. Βάση και οδηγός λάμας απο ανοξείδωτο ατσάλι για μεγάλη αντοχή και διάρκεια ζωής. Ροδέλα εμπλοκής με εγκοπές για μεγαλύτερη ασφάλεια και ακρίβεια κατα την κοπή. Λαβή δύο υλικών Dynagrip. Βέλτιστη εργονομία και ..

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΣΠΑΣΤΕΣ ΛΑΜΕΣ 18 mm

Σπαστή λάμα μήκους 18 mm. Αποτελείται απο 7 αποσπώμενα στοιχεία. ..

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΣΠΑΣΤΕΣ ΛΑΜΕΣ 25 mm

Σπαστή λάμα μήκους 25 mm. Αποτελείται απο 7 αποσπώμενα στοιχεία. ..

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΞΥΣΤΡΑ ΤΖΑΜΙΩΝ

Αφαιρεί σιλικόνες και άλλα υλικά απο επίπεδες επιφάνειες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για το "κούρεμα" αρμόκολλας μετά το γέμισμα αρμών TeakDeck Μεταλλικό σώμα. Ορειχάλκινος οδηγός λάμας. Ρυθμιζόμενη ορθογωνική λάμα. Επαγγελματική ποιότητα Συσ..