Ηλεκτρική Ξύστρα Αφαίρεσης Στριδώνας

Ηλεκτρική ξύστρα 12V για αφαίρεση στριδώνας από τη γάστρα του σκάφους καθώς και από άξονες, προπέλες, μπρακέτα μέσα στη θάλασσα και έξω.
  • Δυνατή •Εύχρηστη •Ασφαλής •Με ποικιλία ανταλλακτικών λεπίδων για διάφορες χρήσεις.
  • Απολύτως στεγανή, κατάλληλη και για υποβρύχια χρήση έως και (4,6m) κάτω από την επιφάνεια του νερού.
  • Απαραίτητη για κάθε δύτη και ιδιώτη που θέλει να καθαρίζει το σκάφος οποιαδήποτε στιγμή χωρίς να το βγάζει από τη θάλασσα.
  • Δεν φθείρει τη μουράβια ή το gel coat του σκάφους.
  • Προσφέρεται με μακρύ καλώδιο (13,7m), σακίδιο και ειδικά γάντια και γυαλιά γι’ άνετη και ασφαλή χρήση.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΞΥΣΤΡΑ WAVEBLADE

Ηλεκτρική ξύστρα για την αφαίρεση στριδώνας και άλγης από γάστρες, άξονες, προπέλες κ.α. Ελαφριά. Εργονομική. Πλήρως στεγανή. Απόλυτα ασφαλής για υποβρύχια χρήση. Τεχνικά Χαρακτηριστικά Στοιχεία Βάρος 2,6 kg Ταχύτητα κίνησης..

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΞΥΣΤΡΑ POWERSHARK

Επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική ξύστρα για την απομάκρυνση της στριδώνας από τις επιφάνειες του σκάφους. Το Powershark χρησιμοποιεί επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου - 90 λεπτά συνεχούς λειτουργίας. Για πλήρως υποβρύχια χρήση σε βάθος έως και 20 πόδια (6,..

ΛΕΠΙΔΑ WAVEBLADE 75mm

Εύκαμπτη λεπίδα απόξεσης. Xρησιμοποιείται στις πιο πολλές εφαρμογές. Διατίθεται σε 2 τύπους : Αλουμινίου (μαύρης επικάλυψης) για χρήση κυρίως εκτός νερού Ανοξείδωτη για υποβρύχια κυρίως χρήση. Συσκευασία : Τεμ ..

ΗΜΙΚΥΚΛΙΑ ΛΕΠΙΔΑ WAVEBLADE

Ημικύκλια λεπίδα απόξεσης. Για χρήση σε άξονες βραχίονες και άλλα σωληνοειδή εξαρτήματα του σκάφους. Διατίθεται σε 2 τύπους : Αλουμινίου (μαύρης επικάλυψης) για χρήση κυρίως εκτός νερού. Ανοξείδωτη για υποβρύχια κυρίως χρήση. Συσκευασία : ..

ΛΕΠΙΔΑ WAVEBLADE 25mm

Λεπίδα απόξεσης μικρού φάρδους. Για πρόσβαση σε στενά και δυσπρόσιτα σημεία. Διατίθεται σε 2 τύπους : Αλουμινίου (μαύρης επικάλυψης) για χρήση κυρίως εκτός νερού. Ανοξείδωτη για υποβρύχια κυρίως χρήση. Συσκευασία : Τεμ ..

ΛΕΠΙΔΑ WAVEBLADE 75mm ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ

Ειδική λεπίδα με πλαστικοποιημένη αιχμή. Κατάλληλη για απόξειση πολύ ευαίσθητων επιφανειών. Συσκευασία : Τεμ ..