ΔΙΑΛΥΤΙΚΑ - ΑΡΑΙΩΤΙΚΑ - ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ

ΔΙΑΛΥΤΙΚΑ - ΑΡΑΙΩΤΙΚΑ - ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ
  • ΠΡΟΣΟΧΗ! Όλα σχεδόν τα διαλυτικά/καθαριστικά (εκτός του Rhodia και του RST-5) είναι ιδιαίτερα εύφλεκτα.
  • Αποθηκεύετε τα υλικά σε δροσερό μέρος και μακριά από ηλιακή ακτινοβολία ή άλλες πηγές θερμότητας.
  • Απαγορεύεται η ρήψη των υλικών στο περιβάλλον (λίμνες, ποτάμια, πηγάδια, θάλασσες).
  • Σε περίπτωση κατάποσης ή ερεθισμού, συμβουλευτείτε το Κέντρο Δηλητηριάσεων: 210 7793777.
  • Φοράτε μάσκα προστασίας κατά των οσμών και γάντια κατά τη χρήση.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

ΑΣΕΤΟΝ

Υγρό διαυγές, πολύ εύφλεκτο με έντονη οσμή. Ισχυρός διαλύτης για τον καθαρισμό και την αφαίρεση καταλοίπων από επιφάνειες που θέλουμε να βάψουμε, να κολλήσουμε ή να πλαστικοποιήσουμε. Ιδανικό επίσης για τον καθαρισμό εργαλείων και χεριών. Κατάλληλο ..

ΣΤΥΡΕΝΙΟ

Υγρό διαυγές με έντονη οσμή, εύφλεκτο. Χρησιμοποιείται ως αραιωτικό του πολυεστέρα, του Gel Coat και του Top Coat. Προϋπάρχει μέσα στα ανωτέρω υλικά σε αναλογία 25%-40%. Κατάλληλο σε πρόσμειξη με πολυεστέρα, για τον προεμποτισμό του ξύλ..

ΜΕΚ

Υγρό διαλυτικό, καθαριστικό, πολύ εύφλεκτο, με ιδιαίτερα έντονη οσμή. Ιδανικό για την αφαίρεση της παλαιάς κόλλας (888, 233, FRABO) από τα υφάσματα φουσκωτών. Συσκευασία: Βαρέλι 160 kg, δοχείο 16kg, 10kg, 5kg & 1lt...

ΝΙΤΡΟΥ - ΤΟΛΟΥΟΛΗΣ

Διαλυτικό - καθαριστικό γενικών χρήσεων, εξαιρετικά εύφλεκτο (ωστόσο δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε υλικά αγνώστου διάλυσης). Συσκευασία: Βαρέλι 160kg, δοχείο 16kg, 10kg, 5kg & 1lt..

WHITE SPIRIT

Είναι από τα πιο διαδεδομένα διαλυτικά. Κατάλληλο για πληθώρα υλικών όπως πολυουρεθανικά βερνίκια 1 συστατικού, αλκιδικά χρώματα και άλλα υλικά. Συσκευασία: βαρέλι 160 kg, δοχείο 16 kg, 5 lt, 1 lt. ..

ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ Β

Διαλυτικό παρόμοιο του ΜΕΚ για τον καθαρισμό και αφαίρεση παλαιάς κόλλας φουσκωτών σκαφών καθώς και για αραίωση κυρίως της κόλλας 888. Συσκευασία: 5lt..

ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ Ν.Α.

Διαλυτικό αραιωτικό για την κόλλα 233 (Hypalon Neopren). Συσκευασία: 5lt..

ECO-SOLV Τ0 «ΠΡΑΣΙΝΟ» ΔΙΑΛΥΤΙΚΟ

Νέο πρωτοποριακό υγρό καθαριστικό για αντικατάσταση του Ασετόν, του ΜΕΚ και άλλων κοινών διαλυτικών. 5 φορές πιο ισχυρό από κάθε κοινό διαλυτικό με 10 φορές πιο μεγάλη διάρκεια ζωής. 100% βιοδιασπώμενο. Απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον και τον χρήσ..

RST - 5 (ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ)

Οικολογικό υγρό καθαρισμού εργαλείων και χεριών από πολυεστερικές ρητίνες, κόλλες και χρώματα (gel coats κ.α.). Αραιώνεται με νερό (χλιαρό κατά προτίμηση) σε αναλογία: 1 προς 20. Δεν είναι εύφλεκτο. Δεν εξατμίζεται. Είναι φιλικό και δε βλάπτει την υ..

RST - 5 (ΥΓΡΑ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ)

Υγρά μαντηλάκια εμποτισμένα με RST-5 για υγιεινό εύκολο και γρήγορο καθάρισμα των χεριών από κάθε ρητίνη, χρώμα ή κόλλα. Απόλυτα φιλικά προς το χρήστη. Συσκευασία: Πακέτο..