Νέα Προϊόντα

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

EUROMECI FERROTONE

Ισχυρό συμπυκνωμένο αφαιρετικό σκουριάς & λεκέδων. Ασφαλές σε βαμμένες επιφάνειες. Κατάλληλο για: Αφαίρεση λεκέδων σκουριάς-οξειδώσεων από το κύτος του σκάφους. Αφαίρεση σκουριάς και οξείδωσης από ανοξείδωτες επιφάνειες. Καθάρισμ..

17,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 14,11€

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΞΥΣΤΡΑ POWERSHARK

Επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική ξύστρα για την απομάκρυνση της στριδώνας από τις επιφάνειες του σκάφους. Το Powershark χρησιμοποιεί επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου - 90 λεπτά συνεχούς λειτουργίας. Για πλήρως υποβρύχια χρήση σε βάθος έως και 20 πόδια (6,..

801,46€ Χωρίς ΦΠΑ: 646,34€

EUROMECI FERROTONE GEL

Ισχυρό διαβρωτικό στριδώνας, άλγης, σκουριάς και άλλων ισχυρών λεκέδων. Ασφαλές για χρήση σε βαμμένες επιφάνειες και gel coat. Διαλύει και αφαιρεί ισχυρούς λεκέδες, σκουριά, στριδώνα, μούχλα, άλγη και άλλες ουσίες από όλες σχεδόν τις επιφάνει..

17,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 14,11€

EUROMECI ENGINET

Έτοιμο προς χρήση ισχυρό καθαριστικό για μηχανές και σεντίνες. Απομακρύνει πετρέλαια γράσα και συσσώρευση αλάτων. Οδηγίες χρήσης: Απλώς εφαρμόστε σε κρύα επιφάνεια, αφήστε το 3-5 λεπτά να δράσει και ξεπλύνετέ το. Μην το αφήνετε να στεγνώ..

14,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 11,29€

EUROMECI CRYSTAL

Έτοιμο προς χρήση υγρό καθαριστικό για παράθυρα και επιφάνειες από plexiglass. Κατάλληλο και για άγριες-πορώδεις επιφάνειες. Οδηγίες χρήσης: Απλά ψεκάστε και σκουπίστε καλά. Δεν αφήνει κατάλοιπα. Εξαιρετικό αποτέλεσμα στο θαλασσινό περι..

12,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 9,68€

EUROMECI BILGE

Υπερσυμπυκνωμένο υγρό απορρυπαντικό για σεντίνες. Πολύ ισχυρό αφαιρετικό απόβλητων με ταχύτατη δράση. Δεν είναι εύφλεκτο. Δεν αφήνει γαλακτώδη κατάλοιπα. Οδηγίες χρήσεως : Συσκευασία : 1lt, 5lt Αδειάστε/αναμείξτε το διάλυμα με..

18,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 14,52€