ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗ

ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗ
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

J-B PERMA-LOCK

Το PERMA-LOCK χρησιμοποιείται κατά το βίδωμα-σύσφιξη μεταλλικών κυρίως εξαρτημάτων όπως παξιμαδόβιδες, πύροι κ.τ.λ. Τοποθετείτε υγρό όπως είναι στο σπείρωμα και κατά τη σύσφιξη σφραγίζει και αποτρέπει μελλοντικές διαρροές. Εμποδίζει το μελλοντικό ..

J-B PERMO-SEAL

Το J-B PERMO-SEAL είναι ένα ειδικό αδρανές μείγμα από ρινίσματα μετάλλων. Χρησιμοποιείται για τη σφράγιση πόρων και διαρροών σε ψυγεία αυτοκινήτων, κλειστά κυκλώματα κ.τ.λ. Τοποθετούμε το περιεχόμενο της συσκευασίας μέσα στο ψυγείο και θέτουμε σε λ..

RESCUE TAPE

Υπερελαστική ταινία με βάση τη σιλικόνη για άπειρες εφαρμογές. Προσκολλάται άριστα ακόμη και σε επιφάνειες που έχουν υγρασία, σκόνες, γράσα, καύσιμα κ.τ.λ. με τη μέθοδο της περιέλιξης. Μονώνει και σταματάει οποιαδήποτε διαρροή υγρών και αερίων με..

TOP CLIMBER

Σύστημα αυτόνομης αναρρίχησης στο καταρτι. Εάν δεν θέλετε να έχετε μόνιμο σύστημα αναρρίχησης στο άλμπουρο, το σύστημα Top-Climber είναι η λύση. Είναι η αντίστοιχη εφαρμογή του βοηθήματος αναρρίχησης των ορειβατών στο σκάφος. Η λειτουργία του γίν..

ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΟ ΕΞΩΛΕΜΒΙΩΝ STAZO

Ένα πολύ απλό αλλά σίγουρο σύστημα προστασίας από κλοπή των εξωλέμβιων μηχανών. Απομονώνει τους κοχλίες στερέωσης της εξωλέμβιου από τον καθρέφτη. Είναι κατασκευασμένο από πολύ ισχυρό ανοξείδωτο χάλυβα και ασφαλίζει με ειδική κλειδαριά ασφαλείας..

ΑΛΜΠΟΥΡΟΣΚΑΛΑ

Προσφέρουν τον πιο εύκολο, γρήγορο και ασφαλή τρόπο για να φθάσετε στην κορυφή του άλμπουρου χωρίς βοήθεια. Είναι μεγάλης αντοχής και μικρού βάρους (7 Kg για κατάρτι 20 μέτρα). Tοποθετούνται εύκολα και δεν αδυνατίζουν το Άλμπουρο. Είναι μια πολύ..

ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Q20

Το απόλυτο σπρέυ λίπανσης και αφαίρεσης της υγρασίας. Το Q20 είναι βαρύτερο απο το νερό και χάρη σε αυτό το χαρακτηριστικό δεν μπορεί να το διαπεράσει η υγρασία. Απομακρύνει και εμποδίζει την υγρασία σε όλα τα συστήματα ανάφλεξης και εκκίνησης (μ..