Βερνίκια Ξύλου RYLAND - NUBIAN

Το ξύλο είναι ένα ζωντανό στοιχείο πάνω στο σκάφος, με υπέροχα πολλές φορές φυσικά χρώματα. Η προστασία και συντήρησή του θα πρέπει να γίνεται πάντα με γνώμονα την διατήρηση αυτών των χαρακτηριστικών.
Με τεχνογνωσία και εμπειρία ενός περίπου αιώνα τα βερνίκια Ryland και Nubian, προϊόντα του ίδιου ομίλου, διακρίνονται για την μεγάλη αντοχή τους στο χρόνο, την υπεριώδη ακτινοβολία και τις αντίξοες γενικά συνθήκες. Η κορυφαία λάμψη και στιλπνότητά τους σε συνδυασμό με την μεγάλης διάρκειας ζωή τους στο δύσκολο μεσογειακό περιβάλλον, τα έχει κατατάξει στην κορυφή της κατηγορίας.
Στην κατηγορία αυτή μπορείτε να αναζητήσετε μια μεγάλη γκάμα από βερνίκια ξύλου. Για οποιαδήποτε απορία ή καθοδήγηση το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας θα είναι στη διάθεσή σας.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

RYLAND VG 62

Ταχυστέγνωτο βερνίκι ξύλου “λούστρο” διαφανές 1 συστατικού πολυουρεθανικής βάσης. Προστατεύει και αδιαβροχοποιεί. Ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία, με υψηλή ελαστικότητα και υψηλή αντοχή στις συστολές και διαστολές του ξύλου. Υψηλή αντοχ..

RYLAND VG 63

Ελαστικό βερνίκι ξύλου διαφανές ( tung oil based) 1 συστατικού, μεγάλης διάρκειας ζωής. Με άριστη αντοχή στον ήλιο, το κρύο και την υγρασία. Δεν ξεφλουδίζει και διατηρεί τη γυαλάδα του αναλλοίωτη. Στρώνει εύκολα και δουλεύεται με πινέλο/ρολ..

CAB VARNISH 65

Υδατοδιαλυτό βερνίκι εξαιρετικά ελαστικό και ανθεκτικό. Εξαιρετική αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία και στο θαλασσινό περιβάλλον. Κατάλληλο για ξύλα εξωτερικού και εσωτερικού χώρου. Καθώς είναι προϊόν με βάση το νερό δεν ερεθίζει το αναπνευ..

RYLAND VG 66 PREMIUM

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Στοιχεία Καλυπτικότητα 14 m2/lt Εφαρμογή 3-4 χέρια Χρόνος μεταξύ στρώσεων 12-24 ώρες Διαλυτικό White Spirit Απόχρωση Γυαλιστερό ..