Αποκολλητικά Κεριά

Τα αποκολλητικά κεριά είναι προϊόντα σε μορφή πάστας τα οποία εφαρμόζονται μόνο με το κερί και στην συνέχεια γυαλίζονται απαραιτήτως.
Κατάλληλα για σωλήνα, καλούπια ή μη πορώδης επιφάνειες.
Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

HONEY WAX

Αποκολλητικό κερί αρίστης ποιότητος κατασκευασμένο ειδικά για πολυεστερικές εφαρμογές. Εύκολης επάλειψης, εξασφαλίζει πολλαπλές αποκολλήσεις και δεν επιτρέπει τη συσσώρευση πλεονάζοντος κεριού από τη μακροχρόνια χρήση. Εφαρμογή Επαλείψτε το ..

HONEY WAX PLUS

Υψηλής γυαλάδας αποκολλητικό κερί σε πάστα. Διαθέτει την μεγαλύτερη αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες μεταξύ των υπόλοιπων κεριών, χαρακτηριστικό απαραίτητο για ρητίνες υψηλού εξώθερμου. Προτιμάται από κατασκευαστές σύνθετων πλαστικών οι οποίοι απαιτού..

HONEY WAX 100

Το Honey Wax 100 είναι ένα καθαρό κερί από αγνή καρνάουμπα το οποίο δεν περιέχει σιλικόνες και άλλα πρόσθετα. Εξαιρετικό για χρήση εκεί όπου η καθαρότητα χωρίς στίγματα και η τελική σκληρότητα είναι μεγάλης σημασίας. Ιδανικό για κατασκευαστές οι οπ..

HONEY WAX 250

Μοναδικής γυαλάδας αποκολλητικό κερί σε πάστα. Αποτελείται από αγνό κερί καρνάουμπα και άλλα ειδικά πρόσθετα. Χρησιμοποιείται σε κατασκευές σύνθετων υλικών για αποκολλήσεις υψηλών απαιτήσεων. Εύκολης επάλειψης, εξασφαλίζει πολλαπλές αποκολλήσεις κ..

MIRROR GLAZE No 8

Αποκολλητικό κερί από ειδικά μείγματα κεριών. Ειδικό για πολυεστερικές επιφάνειες. Μετά την επάλειψη απαιτείται αμέσως γυάλισμα. Εφαρμογή Σε καινούριο ή συντηρημένο καλούπι χρειάζονται 4-5 χέρια με γυάλισμα στο κάθε χέρι. Συσκευασία: ..

MIRROR GLAZE No 16

Ειδικό αποκολλητικό για επιφάνειες από μέταλλο, σμάλτο, βερνίκι. Αντέχει και σε υψηλές θερμοκρασίες. Εφαρμογή 4-5 χέρια. Μετά την επάλειψη απαιτείται αμέσως γυάλισμα. Συσκευασία: 311gr ..

NL1

Αποκολλητικό κερί το οποίο αποτελείται από μείγμα διαφόρων κεριών. Είναι αρκετά πιο οικονομικό από τα προηγούμενα, αλλά δεν εξασφαλίζει τον ίδιο αριθμό αποκολλήσεων. Μετά την επάλειψη του χρειάζεται αμέσως γυάλισμα. Πολλές φορές συνδυάζεται με το ..